Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 10527 látogatás 2 bejegyzés

Testi-lelki rotty

2019-02-26 16:45:04
,,Mikor a legkevésbé várjuk, a természet egyszer csak megtalálja a leggyengébb pontunkat. (...) Most azt kívánod bárcsak semmit se éreznél. Talán soha nem akartál érezni semmit. (...) Annyi mindentől megfosztjuk magunkat, hogy meneküljünk a kíntól, hogy 30 éves korunkra kiüresedünk. És egyre kevesebbet tuduk adni egy új kapcsolatban. Megéri megtagadni a szívünket, hogy ne érezzük a fájdalmat? Pazarlás."

,,Az a felismerés, az a folyamat, amely a kémiából indul, majd vonzalommá és tökéletes partnerekké, egymás cinkosaivá tesznek két embert, briliánsan vonul fel előttünk."

Tudom, hogy a szeretet a tettek és nem a szavak bizonyítják...Deee valahol azt hiszem, csak azért engedném el magam teljesen, hogy ráébredjen, ő is ugyanúgy szeret engem, mint én őt. Amikor ez semmire sem kötelezi őt. Ez a szomorú és ugyanakkor talán így sikerülne őt elengednem ebben a tekintetben. Ki akar az élete végéig bizonytalanságban élni?...Ha letennék erről egyikünk sem lenne hibás. Én nem várok rá az idők végezetéig, ő pedig nem elég elkötelezett irányomba. Nincs ebben semmi.

Nem tudom miért fáj ennyire. Nem tudom miért érzem azt, hogy belepusztulnék a hiányába. Ennyire még soha nem függtem senkitől. Ő nem érzi azt amit én érzek. Úgy hiszem fogalma sincs róla mennyire szeretem.

Nagyon szomorú lennék, ha el kéne engednem. De elengedném.

Ja, amúgy vasárnap találkoztunk ahelyett, hogy kipihentem volna a náthát. Pedig ő is mondta, hogy inkább nem kéne..de hát ez ilyen. Most pedig visszaestem egy jó kis torokgyulladásba meg lázas állapotokba. Faca. És persze ismét összezavart...
Hozzászólások száma: (0)

Hegyek és völgyek

2019-02-02 09:37:17
Shanennel egyébként sikerült megbeszélnem a dolgokat. Nem sokáig halogattam, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy ugye el akartam tűnni, el is tűntem egy napra, de ő viszont keresett, ahogy szokása is. Jó lett volna amúgy , ha ma meglep születésnapomon, meg is fogalmazódott bennem egy kis szösszenet, de ezt nem fogom ide kitenni, ahogy meg is ígértem. Ezek leginkább rám tartoznak, és rá is csak akkor,ha úgy látom, hogy megérdemli, hogy megosszam vele ezeket a legbelsőbb érzéseimet. Kicsit paradoxon, ez a nem rád tartozik, mert épp rólad van szó :D De hát na. Ezeket nem lehet csak osztogatni. Szenvedtem már épp eleget (és még mennyit fogok haha tudom nem kell a duma..) Meg aztán néha nem is vagyok benne biztos, hogy jót tenne-e neki, vagy jót tesz neki, vagy hogy hogy fog reagálni. Persze ő is szokott rólam szépeket írni, és amikor ő elmondja, akkor én is el szoktam, maximum nem mindent. De hát ő sem. De ahh...

Azért adtam ezt a címet a bejegyzésemnek, mert a kapcsolatunknak is lehetne ez a címe. Ezen a héten eddig beszéltünk háromszor, az egyik ilyen semleges volt, a másik nagyon nagyon jó, a harmadik pedig inkább megint a rossz felé hajlott. Amikor minden nagyon nagyon jó, akkor az olyan, mint egy tűzijáték.

Sziporkázik. Brillírozik. A köztünk lévő kommunikáció. És néha az érzelmek is. Tehát azonos szinten rezgünk. És ő talán egy kicsit följebb jön, én meg lejjebb.

Nekem az, hogy partneremmel egy síkon mozogunk szellemileg, hogy nagyon jókat tudjunk beszélgetni, hogy sok mindenről tudjunk beszélgeti ( még ha nem is mindig egyezik beszélgetésünk..az sem baj, mert vitatkozni is imádok), az, hogy önmagam tudjak lenni, hogy el tudjam magam engedni 100%-osan beszélgetés közben (jó persze
néha megválogatom a szavaimat itt is..) az nagyon fontos. És néha ez nála maximumon működik, annak ellenére, hogy mondjuk egy kicsit eltávolodunk, mert beüti a fejét mondjuk a féltékenység, de nem sért vérig, és utána gyorsan "visszatalálunk egymáshoz". Máskor csak 85-90-95, de amikor elérjük a 100%-ot, az valami csuda jó. Néha egy-egy ilyen beszélgetés jobb, mint a test gyönyöre. Vagyis hát lehet, hogy tovább is lehetne ezt fokozni, nem tudom. Ha az érzelmeimet meg a test dolgait lehet (elméletemben), akkor ezt is.

A legutóbbi beszélgetésünk azért nem volt túl jó, mert amikor felhoztam, hogy jó lenne ha találkoznánk egy fél napra,akkor nem mutatott túl nagy lelkesedést, meg ugye alapból nem is ő hozta szóba. Előtte meg így hiányzol, úgy hiányzol, kéne az a fél nap, de a buli az meglesz, elmegyünk bulizni februárban, meg hogy jobb a fél nap, mint az egy óra. Igaz, hogy azt is mondta, hogy ő jobban örülne annak, ha inkább több napot lennénk együtt, minthogy elmennénk bulizni. Ezt én is aláírtam, hogy nincs sok kedvem bulizni,és tényleg jobb,ha többet vagyunk együtt, mintha keveset,de....ha hiányzik valaki nem beéred kevesebb idővel is, csak láthasd? Jabocs, csak én vagyok szerelmes...mindig elfelejtem. Nem igazából, az jobban zavart, hogy ez arra a lepattintásra hajazott, mint amikor a barátnőjével se akart találkozni. Ha nem nagyon akar találkozni, nem gáz, csak mondja meg, legyen egyenes. De én tegnap lezártam ezt a témát erre a hónapra, nem érdekel már. Nem fogok könyörögni. Néha mintha valami egyensúlyi állapotra törekednénk, ha az egyik kicsit többet ad, akkor a másik ugyanannyit visszavesz..talán ezért totyogunk egyhelyben..vagyis haladunk lassan,mert hát mihez képest totyogunk egyhelyben? Például a 15 hónappal ezelőtti állapotunkhoz képest sokkalta jobbak vagyunk. Főleg ő. Ezt neki is megmondtam, hogy elég sokat fejlődött.

Abban biztos vagyok, hogy nagyon tudnék szeretni egy embert. Nekem megvan az elképzelésem egy "tökéletes" párkapcsolatról. Asszem neki is. Mondjuk nem tudom ő ezt hogy képzeli el.

Legyen meg a feltétel nélküli (ha kell, elengedő) szeretet, tisztelet, bizalom, hűség, őszinteség, szerelem, teljes mértékben passzoljunk az ágyban, és legyen nagyon jó a kémia (ezekhez hozzátartozik a nyelves, nyálas egymás szájában vagyunk csók is). Legyenek néhány nagyobb közös célunk, egymással tervezzük a jövőt. Minimális féltékenység nem rossz dolog, szintén össze tud láncolni, de azért ne annyira, hogy pl. barátokra is, vagy alaptalanok (ehhez kell ugye a bizalom és az őszinteség). Egymás támaszai vagyunk a bajban, ha kell, és meg tudjuk egymással osztani az örömeinket is. Ezen felül lehessen vele beszélgetni az élet, a világ és a lélek dolgairól problémáiról. Legyen elemző, gondolkodó, intelligens. Tudjuk megbeszélni és kifejezni az érzéseinket is egymással-egymásnak. És ha valami problémánk van a másikkal, akkor azt azonnal megbeszélni, tehát a kommunikáció és a kompromisszum is elég fontos.

Én ezeket vele szeretném megélni, azt szeretném, ha vele lenne ilyen párkapcsolatom, azt szeretném, ha együtt élhetnénk meg a beteljesült szerelmet, ahol a szenvedély, az intimitás és az elköteleződés ugyanannyira magas. Én vele szeretném. És én hiszek abban,amit ő is mondott, hogy a vastag, magas kőfalon túl bizony ő is képes erre, hogy vajból van a szíve. Abban is hiszek, hogy ő is képes a hűségre. Mondjuk azt már nem tudom, hogy vajon éveken keresztül is...vagy hogy engem megcsalt-e végül is....De ha kiderülne, hogy mégiscsak, akkor én már nem tudnék vele együtt lenni. Max olyan 30 év múlva. Akkor is csak talán. Mindegy, ettől függetlenül hiszek benne.

Nem tudom még meddig fogok kitartani, de azt nem akarom, hogy életem végén egyszer csak azt vegyem észre, hogy ,,jaj hát elpazaroltam az összes időmet egy olyan emberre, aki meg sem érdemelte volna". Ha mégis csak ez lesz, akkor lőjetek fejbe, mielőtt tudatosulna bennem. Köszi. Remélem azért lesz benne annyi, hogy szól, amikor már nincs értelme küzdenem érte, vagy legalábbis megerősít a tényben. De ha ezt egy életen keresztül játszuk, akkor igazából egyikünk se lesz jobb a másiknál.
Hozzászólások száma: (0)
Hozzászólások száma: (0)