Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 10613 látogatás 22 bejegyzés

Kétségek között vergődve

2020-07-04 19:12:27
07.02.
Ha elengedi a kezem, halott ember vagyok.
.
.
.
Márpedig olyan érzésem van, hogy egyszer majd... el kell őt engednem.

07.04

Nem fog ez menni.

Ha nem akar találkozni, akkor nem. Nem fogom erőltetni. És lassan már ott tartok,hogy semmit sem. Ő kérdezi tőlem, mikor tudunk találkozni, amikor egyedül tőle függ. Azt mondta ő eljön úgy is, hogy gyakorlaton vagyok. Lesz egy hét két baráti találkozója között, én pedig felhoztam, hogy akár akkor is tudnánk, hiszen 7 nap van a kettő között, erre valami olyasmit mondott, vagy olyan hangot adott ki, mintha húzná a száját. Akkor én most mit kezdjek ezzel? Ha dolgozni akar menni, miért nem mondja meg? Komolyan nem értem........Meg tegnap ilyet oszt félig ittasan, hogy ,,hát az még soká lesz" (a találkozó).

Jól van akkor. Akkor leszarom. Telibe fosom. Nem fogok könyörögni.

Csak én ezt már nem bírom. És gyűlölöm, hogy akkor kezdünk bele komoly témákba,amikor egymástól kétszáz meg háromszár kilométerre vagyunk. Arról már nem is beszélve, hogy akkor akar komoly témákról beszélgetni, amikor félig ittas. Én nem abból indulok ki, hogy a részeg ember mindig igazat mond, mert ez nettó baromság. Én is bárkinek a szemébe tudok hazudni ilyenkor. Hanem abból, hogy a részeg ember hajlamos a nagyot-mondásra. Az elhamarkodott, szavakra, mondatokra, döntésekre, tettekre.

Nem tetszik, hogy nem vagyok segítőkész?
Hát barátocskám, te pedig lehetnél határozottabb,elkötelezettebb, érdeklődőbb, és nem utolsó sorban szerelmes is, bár ezt tudom, hogy hiába kérem. Illetve vannak még ezeken kívül apróságok, amik bár nem ennyre sűrűn, de azért előjönnek.

Most minden vágyam, hogy amikor délután esetleg elbóbiskolok,akkor arra keljek fel, hogy ő fekszik mögöttem, hozzám bújva, mert eljött. Vagy, hogy egyszer csak ő jön be a nagyszobába, vagy ő kopog be a szobámba, vagy ő csenget. Mert eljött, hogy meglepjen. De ez már három és fél éve elő sem fordult. Pedig vártam idén, és azelőtt is, mindig várom.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!