Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 10612 látogatás 22 bejegyzés

06.21.

2020-06-21 15:35:12
A napokban megismertem egy intelligens, különleges lányt. Szerintem hetero. De nem is ez a lényeg, mert amúgy is barátkozós kérdésre válaszoltam gyakorikérdéseken, ő pedig rám írt. Hanem, hogy intelligens és eléggé hasonlítunk egymásra. Ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon születtünk, szóval kereken egy év van köztünk (ő a fiatalabb). Eléggé hosszú levélváltások követik egymást eddig. Jó lenne, ha több is lenne köztünk, mint haverság/ismerősség. Nem, nem párkapcsolatra gondolok, hanem barátságra. Igazi barátságra.

Bár ő játékosabban fogja fel az életet, én meg ugye komolyabban, ő jobban tudja mit akar, mint én,szóval azért különbözünk is valamennyire. Emellett mindketten ismerjük az érzést, amikor szikrázik, szárnyal egy beszélgetés. Benne is van jó adag introvertáltság, bár szerinte inkább 50-50 (szóval ambivertált). Bár én se vagyok 100%-ig intro (inkább olyan 75). Neki is a kapcsolatai fejlesztésére van a legnagyobb szüksége. Illetve egy mondata eléggé betalált nálam, mondhatni aktuális a mostani élethelyzetemre nézve.

,,De ha nem hallod a saját belső hangod, hogyan élhetnél boldogan?"

Íme a vonzás törvénye.

Ezen kívül ő sem képes üres fecsegésre. Ez engem is mérhetetlenül lehúz. (De ugye ez is az introvertáltsághoz jön.) Ő is bizonytalan a párkapcsolatával kapcsolatban. Valami hiányzik neki belőle. (Mintha csak én lennék, csak nekem ugye több minden is hiányzik...Ja, hogy nincs is párkapcsolatom....:D ) És egyikünk sem feküdt még le férfival.

Én vállig érő, egyenes, barna hajjal, barna szemmel képzelem el. Majd lehet megkérdezem ő hogyan képzel el engem.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!