Minden héten újabb divattal,sminkkel, párkapcsolattal és bármilyen női témával foglalkozó cikk. - 2015 oktĂłber, 1. oldal - KamaszPanasz Blogok">

Smink, divat, párkapcsolat

"Azok a nők akiknek van egy kis eszük, általában szörnyen kegyetlenek."

Minden héten újabb divattal,sminkkel, párkapcsolattal és bármilyen női témával foglalkozó cikk.

PeaceGirl 2015.10.11. - 17:29 2790 látogatás 2 bejegyzés

Nők és az időbeosztás

2015-10-18 20:02:09

A nők nagyrészére jellemző a rohanás, még a fiatalabbakra is. Ahhoz, hogy ne uralkodjon el a káosz, most saját tapasztalatból osztok meg veletek egykét tippet, hogy hogyan is lehet jól beosztani az időnket. 


Nos, vegyük úgy, hogy tanulunk, de akár a munkát is vehetnénk alapnak, hiszen legalább annyi időt elvesz az is. A tanulásra/munkára sajnos muszáj időt szánni, ezt nem lehet kikerülni.


Készíts listát

Azoknak is ajánlom, akik nem feledékenyek. Készíts listát a tanulnivalódról, napi teendőkről, pénzbeosztásról, arról, hogy miket akarsz a hónapban/következő hónapban vásárolni. Ha teljesítetted az adott dolgot, pipáld ki, így könnyebben átlátod majd, hogy hogy alakulnak a dolgaid.


Hasznos időtöltés

Ha már egyszer elterveztél valamit, akkor az legyen úgy. Ha a szombat délelőtt a tanulásé, akkor szombat délelőtt csak tanulj, ne facebookozz, telefonálj, stb. Így sokkal könnyebben és gyorsabban végzel a feladattal, mintha közben elvonnád a figyelmedet.


Egy nap magadra

Mi nők, szeretünk szépítkezni. Hagyj egy napot (tipikusan vasárnap), vagy csak néhány órát magadra. Nézz sorozatot, filmet, készíts arcpakolást, hajpakolást, fesd ki a körmöd stb. Bármi ami megnyugtat és szebbnek érzed magad tőle. 


Ezekkel a tippekkel tudtam segíteni. De ne féljetek. Időnként mindenki belefárad a női létbe, és előfordul, hogy így nézünk ki:Hozzászólások száma: (0)

A féltékenység leküzdése

2015-10-16 14:20:59Akár féltékeny típus az ember, akár nem, mindenki ismeri az érzést. De vajon jogos-e? Ebben a cikkben azt fogjuk tárgyalni, mit lehet tenni, ha alaptalan a félelmünk.


Jogos vagy sem..

Először is el kell dönteni magunkban, hogy van-e alapja a féltékenységnek. Erre viszont nincs recept, hiszen minden ember máshogy van összerakva. Van akinek több fér bele, aki szabadabb elvű, van akinek kevesebb. Nyilván ha a pasid éppen egy másik csajjal smárol, elég egyértelmű a dolog, de más esetben nem feltétlen. Döntsd el tehát, hogy neked ez már sok-e (ha igen akkor jöhet a beszélgetés) vagy csak alaptalanul vádaskodsz. 


Nyomozgatások

Akár jogos, akár nem, ezt ne csináld. Csak magadnak ártasz, ha belenézel a facebookjába, telefonjába stb. Ha valamire gyanakodsz, akkor inkább egyenesen kérdezd meg, minthogy valami olyat találj, amit tutira félreértesz, még akkor is ha semmi ok az aggodalomra.


Hogyan lehet leküzdeni?

Számtalan módon és mindet saját tapasztalatból mondom. Tűzz ki magad elé új célokat, csinálj olyan dolgokat, amik építik az önbizalmad. Edzz, hogy jó formában legyél, koncentrálj a munkára, tanulásra, éppen arra amilyen élethelyzetben vagy. Így azt fogod érezni, hogy egyre csinosabb vagy, okosabb, "hasznos életet" élsz és egyre kevesebbszer fogod azt gondolni, hogy a párod egyáltalán rá tudna nézni másra. 


Hozzászólások száma: (0)