Ne add fel!

Sziasztok :)

Bizonyára -mivel kamaszok vagytok, mint én- úgy gondoljátok, az élet igazságtalan. Én is így gondoltam, de már nem. Abben szeretnék nektek segíteni, hogy ti is másképp lássátok.

zkkira 2015.02.05. - 14:10 2124 látogatás 2 bejegyzés

Suli

2015-02-14 23:51:51

 Hát helló :) !!!


 


 


Biztos ti is utáljátok a sulit. Higyjétek el, én is. 


Pedig semmi ok rá: • Fontos lesz majd a sok tudás a pályaválasztás során

 • Új emberekkel ismerkedsz

 • Megalapozod a jövődet


Jó, tudom, sokszor elegetek van belőle, mint mindenki másnak. De ha a sulis éveitekben nem teszitek oda magatokat, azzal az egész életeteket lepecsételitek.


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

"Ez nem ér!"

2015-02-05 14:29:03

Helló :)


Biztosan veletek is előfordult már: • úgy gondoltátok, nem fer, amit a szüleid mondanak


 • nem vagytok képesek veszíteni


 • igazságtalannak érzed, ha nem értenek veled egyet


 • szerelmi bánat


Nos, erre a 4 példára szeretnék tanácsot adni. 1.  Biztos sokszor van, hogy nem értesz egyet a szüleiddel. Néha még most is érzem úgy, hogy ellenem vannak. Pedig nem. Ti is, ha jobban belegondoltok, az élethez adnak tanácsokat, és még ha úgy is tűnik, hogy csak "bántanak", hidd el, csak segíteni akarnak.


 2. Volt veletek olyan, hogy valamiben valaki jobb volt nálatok? Hát velem igen... Elég nehezen kezeltem ezt. Ha veletek is van/lesz ilyen, számoljatok el magatokban 10-ig, és gondoljátok azt, hogy legközelebb menni fog. Vonzzátok magatokhoz a dolgokat puszta gondolatokkal és higyjétek el, előbb-utóbb minden a tietek lesz, amire vágytok.


 3. Nagyon sok olyan helyzet van, hogy nem értenek veled egyet. Vegyünk egy példát: szerinted az új pasi/csaj aki a suliba érkezett, nagyon dögös, de a barátaid szerint nem. Elkezdtek vitázni, mert mindenkinek más a véleménye. Felesleges. Persze jó, ha kibeszélitek a dolgokat, de ilyen apróságokon nem kell vitázni. Mindenki mondja el a véleményét, de ne nyissatok vitát. Te pedig, ha úgy érzed, senki nem áll ki a te szavad mellett, ne törődj vele. A te dolgod. Nem az övüké, nem? ;)


 4. És végül......Ha szakítanak veled, vagy épp csak összeveszel a barátoddal/barátnőddel, biztos igazságtalannak tartod a helyzetet. Erre csak azt tudom mondani sajnos, hogy ha ez a dolog olyan mély heget hagy, nem érdemes tovább együtt lennetek. Nem egymásnak teremtett titeket a sors.Hozzászólások száma: (0)