Egészséges lélek

Az imént létrehozott blogomon keresztül akarok segíteni másoknak.
Mindazt amit átéltem, azokat a tapasztalatokat most szeretném továbbadni!

Fluttertike 2015.01.29. - 12:15 2233 látogatás 2 bejegyzés

Vajon egészséges a mobiltelefon?

2015-01-30 12:40:14

Habár manapság mobiltelefon nélkül el sem tudjuk már képzelni az életet, egy 10 éven át tartó, 13 ország lakosainak telefonálási szokásait és egészségi állapotát nyomon követő kutatás eredménye szerint már napi fél óra mobiltelefonálás is 40 százalékkal növeli az agyrák kialakulásának kockázatát! A veszély annál magasabb, minél többet használja valaki a mobilját, s általában a tumor azon az oldalon jelenik meg, amelyiken a telefont használjuk.


Hozzászólások száma: (0)

Új suli, ismerkedés!

2015-01-29 12:53:59

Velem is nemrég esett meg! Kissé rémült, de egyben izgatott állapotban mentem aznap suliba. Egy új tanév, egy új iskolában. először csak sétálgattam összevissza az udvaron. Sehogy sem sikerült megtalálnom az osztályom, hiszen még csak nem is láttam egyik osztálytársamat sem. Anyi szerencsém volt hogy a termünk számát tudtam. A 309-es terem lett a tantermünk. Mikor megszólalt a csengő kalapáló szívvel indultam el a terem felé. Amint beléptem szabad padot kerestem, de már nem volt, ezért az első padba ültem le egy nagyobb srác mellé.


Az egyik legjobb kapcsolatteremtés például: -Szia! Én "XY" vagyok. Téged hogy hívnak?


De ennek még sok módja van!


Visszatérve szép lassan ismerkedni kezdtünk egymással. Megtudtam a nevét, mikor született, a becenevét és még sok mást is. Első szünetben megismertem a legjobb barátját, valamint néhány haverját. Tízóraizni (ami még mindig csak kilencórai) már négyen mentünk haverok, de ez is csak egy dolog a sok közül. Másnap már vidáman mentem iskolába, és így van ez a mai napig is!


Hozzászólások száma: (0)