Gondolkodj józanul

Döntsd el mit akarsz , de úgy , hogy ne bànd azt meg . Mérlegelj , hogy kit vàlassz , de gondold meg ki érdemli meg a szeretetedet

szfanni12 2014.06.25. - 19:04 2089 látogatás 2 bejegyzés

szőke nős viccek

2014-06-25 19:39:52

 a szőkee nő szűl és kislànyt szeretne . Pàr perc múlva vilàgra jön a kis szőszi : megszólal a doktorúr 


Hàt ez bizony nem lány 


-hanem?


 


 


A szőke noő vesz egy vibràtort . Otthon bekapcsolja .


-ne remegj kicsim nekem is ez az első alkalom ! 


 


Megy a sökenő az utcàn és leszarja a galamb erre megszólal :


- istennek legyen hàla ! Ha a  szàm nem lett volna nyitva az arcomra  megy


 


Mi a hasonlósàg a szökenő és  a  vasúti sinek kőzött ?


-??? 


- mindenhol le vannak fektetve !


 


Mit mond a szőkenő ha terhes és nem akar  gyereket ?


-???


- huha remélem nem tőlem van


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

személyek az életedben

2014-06-25 19:23:25

 gondolj bele ! Baràt az aki meglop , megcsal ( ugy hogy màssal baràtkozik ) azudik ? Nem . De vannak olyan emberek akik nem tudjàk eldönteni kik ezek az emberek . Gondolj bele te azokhoz tartozol akik nem tudjàk eldőnteni ? Azt hegyezd meg , hogy nagyon ritka , hogy 2 ember kölcsönösen legjobb baràtok , hogy az enbereknek több legjobb baràtuk van (mondjuk 2-3 .) , akik hosszú ideig kitartanak annàl az embernél akibe szerelmesek, és akik mindig jó döntéseket hoznak ! 


 


Gondolkozz ! Nem az szàmít , hogy valaki milyen szép , ronda,magas,vékony,kövér , alacson . A lényeg , hogy kivel érzed jól magad !


 


Én mist egy nagyon furcsa szituba keveredtem mert nem birom eldönteni , hogy ki tetszik nekem . Az egyik magas , vékony , szőke , kék szemű de nagyon nagyképű és bunkó a màsik alacsony , szőke ,vékony , kék szemű , kedves .szeretem őket és mund a kettőjükre hajtok de úgy döntöttem , hogy mivel van egy halvàny esély is arra ,hogy mind a 2 ugyan abba a csajba szerelmesek és az a csaj nem én vagyok ezért. ( pedig a csaj az àllszent hazug , egy kurva aki a hàtam mögött a facebookon keverte a szart , ugy értem h azt mobdta valakinek , hogy szerelmes vagyok belé , meg a hàtam mögött mindenkivel összeugyrasztott ezé utàlom , és oké én is egy görény vagyok mert elolvastam mit chatelt màsokkal de akkor sem birom ! )  úgy döntöttem hagyom őket a picsàba !


 


Kicsit elvetettem a szép beszéddel a súlykot ezért térjünk vissza arra , hogyha valameik sràc hülyén viselkedik veled vagy valami nagyon bunkó  , akkor arra adok 2 tanàcsot : ha annyira szereted hogy jajj , akkor mutasd megneki , hogy mennyire jó csaj vagy , ha meg érzed hogy ő egy bunkó görény akkor meg hagyd a picsba ! :)


Hozzászólások száma: (0)