A Boldogsághoz vezető út tele van buktatókkal..

Hogy mi is az a szerelem? Hogy milyen nehézségek árán tapasztalod meg? Nos, ez egy igazán fogós kérdés, a választ egyelőre ÉN SEM tudom, de olvasd a blogomat és derítsük ki együtt!!! ~M. :)

szeretniésszeretvelenni 2014.04.27. - 09:43 32735 látogatás 52 bejegyzés

2014.06.11.

2014-06-11 20:49:27

 Sziasztok! Ez az utolsó hét, totál fölösleges.. Ilyenkor már tényleg csak azért járunk be,hogy ne legyünk itthon. Egyesek ilyenkor akarnak javítani, ki a jegyein ki az életén. Sok mindenki sok mindent elrontott ebben az évben, a tanulmányi eredményeiben és a magánéletében is rendesen összekuszálódtak a szálak. Nem egy ilyen ismerősöm van, akik most az utolsó pár napban próbálnak mindent rendbe hozni . Nem tudom, szerintem a legtöbb helyzet javíthatatlan. "Most ráírok arra aki tetszik, már úgy is mindegy, valószínűleg soha többé nem látom.." Aha,oké, mert ennek tényleg rohadt sok értelme van. Az eseélyeid így már minimálisról totál minimálisra csökkentek. Semmi,semmi esélyed nincs és csak még jobban fáj. De mindenki tegye ami jól esik neki, én nem foglalkozom mások életével, még akkor se ha ezt mások elég gyakran megteszik az enyémmel. Az én életem most úgy érzem sínben van, minden remekül alakul és úgyérzem megtaláltam.:) Megtaláltam amit kerestem. *Akit. Minden pillanatban vele akarok beszélni, látni akarom és megakarom ölelni. De jön a nyár és ő már vasárnap el is utazik. Nagyon nagyon fog hiányozni, de bízom benne hogy túléljük ezt a pár hét változatosságot és ugyanott fogjuk folytatni ahol abbahagytuk és döcöghetünk tovább a saját kis utunkon egymás mellett para siempre. <3 


Hozzászólások száma: (0)

2014.06.07.

2014-06-07 19:19:18

 Sziasztok! Először is, nagyon örülök hogy ennyien látogatjátok a blogomat. Tényleg.:) A zavarodottságom elmúlt, ami az előző bejegyzésemben még gyötört. Most már biztosra tudom,hogy M. az. Ő A fiú. Igaz azt mondtam nincs kémia, de tévedtem. A kémia az ott van, a lehető legjobban jelen van és talán pont azért nem éreztem eddig mert mikor mellettem van a nevemet is elfelejtem. Az érintése villámcsapásként ér, ha csak elmegy mellettem a folyosón és "megbök" azt is egész nap érzem. Úgy ahogy az illatát is nagyon sokáig éreztem. Azóta sajnos nem ölelt meg és én sem őt. Nem tudom sulin belül hogy viszonyuljak hozzá.. Most osztálykiránduláson van, holnap jön haza, és így most 2 teljes napig nem tudok vele beszélni, de a holnap gyorsan elfog menni, ugyanis eljön a nap amire már nagyon nagyon régóta várok. Végre CSILLAGAINKBAN A HIBA. A könyv egyszerűen szenzációs, már régebben írtam róla egy beszámolót, és állítólag a film is van ilyen jó. Sikerült rászednem egy barátnőmet hogy jöjjön el velem, lefoglaltam a jegyeket is úgy hogy már semmi nem állíthat meg attól,hogy elmenjek és megnézzem. Aztán hazajövök és maybe már Ő is otthon lesz így átbeszélhetjük az elmúlt 2nap eseményeit. Június 15tól 21ig viszont a poklok poklát fogom átélni, ugyanis elmegy nyaralni. Nem lesz nete. Én pedig megfogok pusztulni nélküle. Tudom,hogy ott a telefon, de az a helyzet hogy külföldre megy, a telefonálás meg nem olcsó.. De minimum egyszer felfogom hívni mert az kizárt,hogy teljes 1 hétig kibírjam nélküle.. Viszont utána meg mi megyünk osztálykirándulásra szintén 5napra, ahol megint csak nem lesz net.. Utálom a nyarat.. Olyan rohadt hosszú és annyi minden történhet míg nem találkozunk.. És utána a családdal megyek nyaralni,ahol bár net van az mégse ugyanolyan. Tudjátok mióta tudom milyen érzés megölelni azóta folyamatosan azt tenném és olyan nehéz elmenni mellette a folyosón és nem megölelni. Júliusban pedig hazajön apa, akit már rég nem láttam,szóval akkor pedig vele leszek. Én nem tudom mikor fogok tudni találkozni vele de az biztos,hogy kínszenvedés lesz. És félek.. félek,hogy talál majd valaki jobbat,szebbet mint én ez idő alatt. 


Hozzászólások száma: (0)

2014.06.04.

2014-06-04 13:08:40

 Sziasztok. Jelen pillantatban éppen egy érzelmi hullámvölgyben evezgetek és fogalmam sincs mikor fogok belőle kitalálni, mikor fogok végre dönteni. Ez az egész olyan mint egy labirintus, már csak azon imádkozom,hogy amikor kijutok belőle a megfelelő személlyel fogom magam szembe találni.. Csak hogy ki az? Tudjátok mint említettem az előző bejegyzésemben, voltam egy focimeccsen ahol megöleltek meg ilyenek.. Nos,azóta is szinte mindennap beszélünk, és bírom őt, de valami hiányzott.. Hiányzott,csak nem tudtam hogy mi, nem tudtam egészen tegnapelőtt délutánig, amikor is hirtelen felindulásból rákattintottam D. zölden jelzett nevére és rá nem írtam. Ismerős az érzés? Amikor lever a víz vagy remegsz? Igen, ezek az érzések szabadulnak fel bennem D. által.. M. semmi ilyen nem hoz ki belőlem, kedvelem de semmi extra. D. viszont teljesen más.. Veszedelmes a mosolya, a hangja, a kisugárzása és a stílusa egyaránt. Az egész pasi szenzációs,nem is értem hogy nincs barátnője.. M. megint egy más kategória, helyes a maga módján és rendes, meg kedves meg vicces, de nem ugyanaz.. D. teljesen megbabonázott, elvette az eszemet.. és amikor már azt hiszem,hogy túl vagyok rajta akkor megint jön, mosolyog egyet nekem pedig vége az egész világnak.. Szerintem beleszerettem. A baj csak az,hogy ahol D. van ott baj van. Játszik a lányokkal, és benne van a pakliban hogy én is csak egy újabb trófea lennék..De van az a mondás,hogy "mindenki meg tud változni ha van kiért."  Nem tudom,ez igaz-e, és ha igaz is, értem megváltozna-e. Én nem akarom megváltoztatni, de azt sem akarom,hogy kihasználjanak és az első szerelmem egy nagy csalódás legyen. M. biztos nem akarna megbántani, megcsalni, ott hagyni, de Ő nem vált ki belőlem ilyen érzéseket.. Erről nem ő tehet, és nem is én.. Ez kémia. Mindig is utáltam. 


Hozzászólások száma: (0)

2014.05.31.

2014-05-31 07:36:52

 Sziasztok!:) Tegnap megtörtént a "randi". Természetesen nem volt az, hiszen hárman voltunk és kb fél óráig tartott, de nekem akkor is sokat jelentett. Háromszor megölelt ami miatt alig bírtam menni és a polóm teljesen átvette az illatát.. Szerintem többet nem mosom ki. Bár az a baj,hogy szerintem már csak beképzelem, mármint az illatot mert már nincs rajta. De én valahogy akárhova megyek, érzem. Először mikor odajött,a barátnőm felpattant,hogy megölelje, mert ők már elég régóta jóba vannak, én meg nem egészen tudtam,hogy mit csináljak de végül úgy döntöttem felállok és "szeliden" megölelem,ha értitek mire gondolok, de ez nem jött össze, mert úgy magához szorított, hogy a szuszt is kinyomta belőlem. Aztán beszélgettünk egy keveset majd mondta,hogy mennie kell öltözni (ez a meccse után volt egyébként, és nyertek, 4-2-re:)) szóval míg sétáltunk kifele addig oldalról megöleltem mert hát nem bírtam ki.. Ez valahogy olyan mint a drog, egyszer kipróbáltam és most már örökkön-örökké csak ezt tenném. Ölelném,ölelném és ölelném. Ő természetesen visszaölelt, aztán az ajtónál mégegyszer megölelt majd elváltak útjaink. Elkísértem R-t (a barátnőmet) néptáncra és mondta,hogy majd mond valamit. Mondtam, hogy mondja nyugodtan. Erre közölte,hogy nagyon összeillünk és annyira édesek lennénk együtt, aztán a kultúrotthon udvarában elkezdett ugrálni,hogy "összefogtooookjöönniiiii!!!!" haha.. lekellett lomboznom,hogy nekem nem tetszik és nem az esetem és nem érzek semmit meg ilyenek. Persze ez hazugság, úgy ahogy van, de nem akarok belemenni egyetlen egy kapcsolatba se és ha ehhez most meg kell bántanom M-et hát ezt teszem, mert ha most lenne is valami később úgy is megbántanám, és inkább hagyjuk abba most míg csak kedvel. A gyomorgörcsömet meg majd igyekszem leküzdeni és próbálom NEM megölelni akárhányszor meglátom. Nem tudom menni fog-e, mert késztetést érzek, hogy megtegyem, de majd igyekszem. Most tartsatok nyugodtan gyávának vagy egy tapló alaknak,hogy itt a lehetőség én pedig elszalasztom,de még nem érzem magam készen arra,hogy együtt legyek valakivel. Nekem ehhez idő kell. Még egy hónapja sem beszélgetek M-mel és nem tudom.. Nekem ez túl gyors. Talán mások egy hónap alatt már az ágyban kötnek ki de én nem ilyen vagyok. Talán ezért is nem volt soha senkim eddig még, mert túl sokáig várok és úgymond "megkell küzdeni értem". Bízom abban,hogy egyszer majd jön valaki akinek ez nem lesz probléma és akár a végtelenségig is kitart mellettem hiszen egyszer megkap, mert ő is ebben fog bízni. :) 


Hozzászólások száma: (0)

2014.05.27.

2014-05-27 16:04:45

 Sziasztok! Ma kikaptuk a magyar kisérettségit, és négyes lett, nagyon örültem neki, tényleg!:) Az ujjaim már totál görcsbe voltak az idegeskedéstől, hogy "1-es lesz,basszus,1-es lesz", de végül nem,hála a jó istennek! Egyébként a napom egy nagy rakás fekália volt,hogy szépen fogalmazzak. Rájöttem arra, hogy M-nak SEM vagyok különleges csak egy vagyok a sok közül, mint mindenki másnak, minden lánnyal ugyan úgy bánik, és most már beavatlak titeket a kulissza titkokba, azt hittem vele lesz randim pénteken. (át lett rakva a meccsük péntekre) de nem, ez bizony nem radni és csúnyán benéztem. Nem csak engem hanem az egyik barátnőmet is meghívta, szerintem minden helybéli lányt meghívott, saját szurkológárdát alapított magának vagy nem tudom. Viszont most fogalmam sincs, hogy elmenjek-e, mert a barátnőm (neki egyébként van barátja,de akkor is...) azt mondta,hogy Ő csak akkor megy ha én is. Hát rendben.. Nem tudom, majd addig még megálmodom. Egyébként annyira fáj, piszkosul fáj,hogy soha semmi nem jön össze, és amikor már egy kicsit is boldognak érzem magam valami mindig közbe vág. De mindig. Nem vagyok egy pesszimista ember, tényleg nem, mindig mindenben meglátom a szépet de már kezdek életunt emberré válni, reményfosztottá. A remény a legjobb barátom és mindig bízom benne, de mindig cserben hagy, nem tudom hány esélyt adok még neki. Sokszor gondolkodom azon,hogy milyen lenne ha kikapcsolhatnám az érzéseimet mint a vámpírok, minden sokkal egyszerűbb lenne. Vagy csak egyszerűen nem reagálnék mindenre ilyen érzékenyen. Erős vagyok,szerintem, lelkiekben legalább is biztos, hiszen a sok rossz után sikerült nem sírnom, mindig erős maradok és sikerül szárazon tartanom a szemeimet,de jó lenne ha belül sem fájna, ha csak úgy simán letudnám tojni a dolgokat.. De nekem ez nem megy, túl gyorsan kötődöm, és akihez már hozzáláncoltam magamat azzal kész.. A láncaim egyszerűen elszakíthatatlanok, és még fél év után is fáj a hiányuk(lásd:Bence). 


Hozzászólások száma: (0)

2014.05.25.

2014-05-25 08:17:49

 Új családtag!!! No nem egy gyerek, csak egy macska. De még csak 2.napja van nálunk de én már imádom. Persze nem tölti be Bogyó helyét,mert az Ő helyét senki nem töltheti be, de attól még imádom! A neve Luna lett melyet Zsani talált ki, úgy hogy közölte,hogy ő a keresztanyja. Hát okéééé.:) A tegnapi napon még nagyon kis nyugis volt, meg volt szeppenve és nagyrészt csak aludt a kis dobozába amiben elhozták, vagy ha kivettük akkor ott aludt ahová leraktuk..:) Viszont ma már arra ébredtünk,hogy hiperaktív üzemmódba váltott a ki csöppség és alig lehet bírni vele. Bemászik mindenhová, ugrál össze-vissza és egyfolytában csak enne. Én örülök neki,hogy ilyen hamar megszokott minket:). Az egyetlen baj,hogy az érkezése elvette a figyelmemet egy fontos dologról, még pedig arról,hogy egy majd két oldalas tételt kell megtanulnom HOLNAPRA. Úgy hogy minden mára maradt..beautiful sunday:( .M.-mel végigbeszéltük a péntek estét, ugyebár csillaghullás volt, és írta,hogy látott egyet és kívánt, én pedig visszaírtam, hogy akkor én pedig majd azt fogom kívánni,hogy az ő kívánsága váljon valóra:) . 2 hullócsillagot láttam csak, abból az elsőnél nem kívántam, mert túlságosan lenyűgözött a látvány( igeen,16 éves vagyok, de még soha nem láttam hullócsillagot ezelőtt.) a másodiknál pedig a fent említett dolgot kívántam, így magamnak nem kívántam semmit,de nem is baj, remélem az ő kívánsága valóra válik! :) 


Hozzászólások száma: (0)

2014.05.23.

2014-05-23 14:44:57

 Sziasztok! Borzasztóan sajnálom, hogy tegnap nem írtam, és nem számoltam be a rémunalmas napomról, igen rémunalmas volt, úgy hogy talán jobb is, hogy nem írtam, mert nem is volt miről így belegondolva... Viszont, ma már van mit mesélnem. Reggel késett a buszom, így hát később is értem be, nem sokkal max 5-6 perccel, de ez a kis idő is bőven elég volt ahhoz, hogy pont belebotoljak M.-be. Amint leszálltam a buszról már kiszúrtam hogy jön, és mivel nem akartam köcsög lenni ezért megvártam, na meg titkon vágytam is arra, hogy azt a 20 másodpercet mellette tölthessem, de ez titok. :) Szóval bevártam, majd megkérdezte,hogy mi a helyzet, mire közöltem, hogy "csak láttam,hogy jössz így megvártalak", erre azt mondta,hogy aranyos vagyok éééééés ÁTKAROLT. Az az igazság,hogy ezután nem nagyon emlékszem semmire... beszélt valami meccsről, de egyrészt remegett mindenem másrészt pedig a fülemben zubogó vér megakadályozta hogy halljam amit mond. Ahogy beléptünk a suliba irányt változtattam ls inkább elmentem a büfébe kaját venni holott volt nálam de mindegy... Ezután mentem fel a lépcsőn és látom,hogy szembejön velem Zsanett és szinte ordít,hogy "Láttalak titeket!!!" .. Ahaaa,és mind oké, csak hogy utána f elbukkant mögötte M. Vagyis hallotta, vagyis valószínűleg levágta,hogy egy kicsit mondhatni "bejön nekem". Aztán megkérdezte, hogy hova tűntem, ugyanis az még hozzátartozik a sztorihoz, hogy egyszer csak leváltam tőle és előfordulhat,hogy ő még beszélt hozzám továbbra is amíg észre nem vette,hogy "hooppááá, ez eltűűnt." Közöltem,hogy büfébe mentem majd beléptem az osztályterembe és becsuktam az ajtót. Egész nap kerültem, mert nem értem ezt az egészet.. Nem tetszik, egyáltalán, eleve szőke, nem bukom a szőkékre, de Ő valahogy más.. nem tudom hova tenni ezt az érzést, talán az lesz a legjobb ha soha többé nem beszélek vele. Nagy nőcsáváz, és félő, hogy csak játszadozik velem, és pontosan tudja,hogy milyen érzések szabadultak fel bennem és mennyire megváltozott hirtelen az időjárás amikor hozzámért. Biztos vagyok benne, hogy tudja.


Hozzászólások száma: (0)

salalla

2014-05-21 17:13:40

 Beírták az e-naplóba a matek kisérettségi egyesemet, és az átlagom így 3,08. Szóvaaaal, királyság, nagyon erős hármas az átlagom, megbukni nem fogok!!! Egyébként a napom, unalmasan és viccesen telt. 3 lyukasom volt, abból az egyiket az udvaron töltöttük ugyanis igazából ez a lyukas nem volt lyukas, mert tesi volt, de aktív tesi órát folytattam ami azt jelentu,hogy a padon ültem. Kijött az egyik 11.es barátom és odajött hozzánk, aztán kijött a matek tanár akinek a vezetékneve Koncz és odajött hozzánk hogy mit csinálunk, mire O. megszólalt: KONCentrálunk.XD azt hittem,hogy beszarok, nem hiszem,hogy tanárnőnek leesett de ha le is esett csak nevetett rajta. Jó fej tanárnő!!! :) Infón szabad foglalkozás volt és visszaolvastuk Kitti régi beszélgetéseit a hódolóival és hatalmasakat röhögtünk! XD Szóval a napom igazából egész jól telt, unalmasan de jól.:) 


Hozzászólások száma: (0)

2014.05.20.

2014-05-20 16:08:07

 Sziasztok!! A mai napot egy szóval letudom írni: SZÖRNYŰ. Megtudtok a matematika kisérettési eredményt, egyes lett, persze ezen nem lepődtem meg, tudtam,hogy nagyon elrontottam, a barátnőim szomorkodtak helyettem is, engem igazából nem hatott meg. Hármasom meg van évvégén,megbukni nem fogok!! Viszont, ezután jött az irodalom óra.. Tanárnő közölte, hogy kijavította ugyan a kisérettségiket de az eredményt nem mondja meg, csak holnap. Hát fuckyourself. De azért feleltetett természetesen, hiszen ez létfontosságú, és alap, hogy én voltam az egyik. Tényleg minden órára tanulok, a verset is megtanultam MÚLTHÉTRE, de persze ma hívott ki amikor szart se tudtam és még a verset is számonkérte. Hát bakker, azért nem fogom a fejembe tartogatni egy hétig egy tök értelmetlen verset,hiszen azóta egy csomó más árasztotta el a kicsi kis elmémet. Na meg a stílusomnak köszönhetően örülhetek egyébként,hogy nem ültetett le azonnal egy egyessel, ugyanis mondta,hogy melyik versnél nyissam ki, én pedig mondtam, hogy ad e oldalszámot, ő pedig közölte,hogy ott a tartalomjegyzék, én meg kapásból rávágtam,hogy köszönöm szépen. Igazából nem akartam kimondani, mert általában tisztettel bánok a tanáraimmal de valahogy csak ki bukott belőlem, talán az is közrejátszott,hogy utálom,tiszta szívből gyűlölöm ezt a tanárt. Na mindegy, a feleletem végül kettes lett.(Y) Úgy hogy a mai napot egy egyessel és egy kettesel zárom. Szuper. Bár amúgy leszarom,  mert engem valahogy nem tud megríkatni egy-egy rossz jegy. Persze, szarul érzem magam miatta meg minden, de különösebben nem ráz meg, hiszen lehetne ennél sokkal rosszabb. Egészséges vagyok, és ez a lényeg, a jegyet pedig majd kijavítom, de ha nem az se baj, stabil négyesem meg van magyarból. :) Nos, ez volt a mai napom, jó nem igazán történt velem, bár ez nem meglepő. Na majd talán holnap szebb napra ébredek. Apropó ébredés, ma magamtól felkeltem 4:40kor, whatthehell? .. Hűű,témától eltérve, a június elseji randim átlett volna rakva május 30ra, és megbeszéltük, hogy akkor együtt jövünk haza, vagyis egy busszal, mert ő amúgy nem itt lakik, csak itt lesz a meccse. Ezt így remekül elterveztük, erre ma nem bejelentik hogy jövőhét pénteken nem lesz suli? are you fucking kidding me? beszarááááás. 


Hozzászólások száma: (0)

..

2014-05-18 13:45:57

 Ez az idő, egyszerűen kikészít. Nem mintha amúgy olyan kibaszott jó kedvem lenne, még ez is rátesz egy lapáttal. Az egész hétvégém, szomorú depis számok hallgatásával és álmodozással telt. De ez totál nem jó, mert én nem ilyen vagyok. Nem szoktam "ábrándozni". "Ábrándozás az élet megrontója." Ahogy Vörösmarty is mondta. Igen,én ezen az elven osztoztam vele, egészen idáig..Egyszerűen csak jó érzés egy másik világba menekülni, ami bár csak a fantáziámba létezik, mégis megnyugtató , hogy van egy hely ahol boldog lehetek. Ma szerencsére nem álmodtam, végig aludtam 10 órát anélkül,hogy felébredtem volna vagy álmodtam volna bármit is. Remek volt felkelni fél 9-kor felkelni arra,hogy süt a nap.Persze a nap az szép lassan elment és ezzel együtt a kedvem is. Szörnyen rossz érzés mikor reggel felkelsz és aztán eszedbe jut,hogy semmi sincs rendben és szinte a sírás fojtogat és legszívesebben vissza feküdnél aludni csak hogy ismét eltűnhess ebből a világból. De ez sajnos nem megoldás, fel kell kelnünk, és szembe kell néznünk a problémákkal és amit csak tudunk azt meg kell oldanunk. A baj csak az,hogy ez szörnyen néz.:( Magamra haragítottam azt az egy embert aki figyelt rám és érdeklődött, de én mindig mindent elrontok, amihez csak hozzá nyúlok az tönkre megy. Ez szerintem nálam már afféle berögzültség, egyszerűen már megszoktam,hogy mindig mindenki kihasznál, megbánt, otthagy és játszik velem, ezért félek megbízni az emberekben pedig Ő megérdemelte volna, hogy bízzak benne, de én elijesztettem a bunkó és cinikus énemmel és úgy érzem elrontottam mindent. Tudom,írnom kéne neki, és nem azért nem írok mert a büszkeségem fontosabb, nem erről szó sincs, egyszerűen csak tudom, hogy újra meg fogom bántani, mert ilyen vagyok, mindig bántom azokat akiket szeretek. És én nem akarom bántani, nem akarom hogy fájjon neki, MIATTAM. Azt szeretném ha boldog lenne, de az én szeszélyes hangulatingadozásaim csak kárt okoznak neki semmi mást. És tudom,hogy újra megtenném és újra. És tudom, hogy Ő újra meg újra megbocsájtana, de ez így nem müködőképes. Az élet igazságtalan. 


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2 3 4 ... 6  >>