Never give up :*

Ryna érzelemdús világa..." Itt olyat osztok meg veletek amit senki mással...

Rynuss.* 2013.11.13. - 19:56 3733 látogatás 4 bejegyzés

!!!!

2013-11-29 19:42:56

 FIGYELEM!


A FELTÖLTÖTT KÉPEIM FACEBOOKRÓL VALÓK!


ÜDV: RYNUSS.*


 Hozzászólások száma: (0)

Nem várt fordulat..<3 :3

2013-11-29 19:40:56

 Sziasztok!


Mesélnem kell..


Egy mondat így az egész hetemről: A síráson, a bedagadt szemeken, és a hisztiroamaimon túl vagyok, mert az egész sztoriban nagy fordulat lett. :)


Akiről meséltem már fiú egyre közeledik felém. Egyik nap a pályaudvaron felszállt hozzánk és elkezdtek anya barátjával beszélgetni, én pedig hallgattam őket. Anya barátja helyett ő ment el valamerre. És akkor kérdezi: El****tam valamit? És nevetett..majd rám nézett és együtt nevettünk. :) Addig bámult múltkor amíg el nem fordultunk. Csak abba a buszba nézett be amelyikben én ültem. Amikor vele mentem haza állandóan nézett a tükörben. Akkor az apja(nevelő) Állandóan mosolyog rám. Közelednek felém. 


Változás történt nálam: Mindennap felírom a kezemre, h: Never give up, vagy azt hogy: Never say never. Boldog vagyok, még akkoris, ha tudom, h nem kaphatom meg a srácot akit szeretek. :) ehát csak ezt tudom tanácsolni nektek: NEVER GIVE UP & NEVER SAY NEVER. 


  


Üdv.: Rynuss.* <3 :3


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

......a lelkem szanaszét....

2013-11-16 19:07:02

 Sziasztok.!


Amint írtam, beleszerettem egy fiúba...NAGY HIBA VOLT!


Amikor eljutottam végre odáig, h lemondok arról, h összejöjjünk és csak barátként ismerhessem meg/amint írtam, nem is ismerem még/. Fellépek ma Facebook-ra, és rámegyek az adatlapjára és látom, h új a profilképe, amin a barátnőjével van "fülig érő szájjal" ölelik egymást...Olyan sírógörcsöt kaptam, h nembírtam abbahagynii..Lementem egy késéért és megvágtam magam.., de már megbántam mert eszméletlenül fáj..Mégjobban szenvedek, mint eddig. Életembe először vágtam meg magam..ésnem ajánlom senkinek.. Inkább tépkedjetek papírokat hallgassatok tomboló zenét. Visszatérve a sztorira, ülök és sírok szemfesték lemosódva, szemek beduzzadva..Nemtudom hogyan tovább..Előbb-utóbb elfogadom, h tényleg csak barátok lehetünk ha majd megismerkedünk.De mire ezt sikerül.., addigra beleőrülök..


Sziasztok! 


      


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (2)

Bemutatkozás;D

2013-11-13 20:07:34

Szejjasztok..:*


  Szerintem tudjátok, milyen az amikor vársz valakire,pedig tudod, h nem kaphatod meg. Nekem a mottóm: "Never give up". 


Megtetszett egy 12 évvel idősebb fiú. Mindennap kitalálok valami újat, hogy hogyan szólítsam meg..De sosem jön össze. /Elég bonyolult mert anya pasijával egyhelyen dolgozik, buszsofőr./ Harcolok, hogy beszélgethessek vele, mert már beleőrülök. 


Jó elhinni.


 


Ez volt a bevezető, de hamarosan hozom nektek a történetet  a legeslegelejéről.;)


Puszi: Rynuss.*


 


Hozzászólások száma: (0)