Szerelem, vagy nem?: Egy történet mely megváltoztatott engem!

Ez a történet 2011.05.01-én kezdődött. Akkor még nem tudtam, hogy ennyire meg fog változtatni. Semmi másról nem szól csupán csak egy fiúról. Akiben persze, hogy szerelmes lettem.

Böngyikeee 2013.05.04. - 22:09 3541 látogatás 5 bejegyzés

A kezdettek!

2013-05-08 15:34:21

 Ben elment nyaralni a nagyszüleihez.  Nagyon rossz volt mivel, fb-n mondta meg, hogy nincs itthon. Pénteken meg kérdezte, hogy összejöttem Kevinnel (Mert tetszett nekem), mire én közöltem, hogy nem, nem jöttünk össze. És ekkor le írta nekem, hogy „Beszélnünk kéne”  Írta hogy hiányzok neki. Sokan mondták, hogy jöjjek össze a Levivel, mert, hogy sokkal normálisabb, nekem csak Ben kellett. Többször meg kérdezte, hogy miért szerettem belé? Nem tudtam soha normális választ adni. Mivel ezt nem is lehet elmondani, mert nem egy bizonyos dolog miatt leszünk szerelmesek egy emberbe, hanem azért ami Ő, amit Ő képvisel. Azért mert egyszerűen érezzük, hogy az a bizonyos ember(nálam Ben) fontos számunkra, hogy Ő az aki egy másodperc alatt mosolyt csal az arcomra, és érezzük a pillangókat a gyomrunkba mikor meglátjuk, mikor meg érezzük az illatát, vagy amikor csak egyszerűen ott van a közeledben.  Nem lehet valakit egyetlen egy dolog miatt szeretni, mert a szerelem összetett dolog. 2011.07.16Hozzászólások száma: (0)

A kezdettek!

2013-05-08 15:33:23

 Strandon voltunk. Levi és Ben is lejött. Ben egész nap „Böngyömnek ”hívott. Elmentem úszni jött utánam ölelgetett.  Azt hittem, hogy rá fog kérdezni, hogy lennék-e a barátnője. De sajna nem tette meg. Pedig azonnal igent mondtam volna. Pedig akkor még csak 2 hónapja vártam rá (Így vissza tekintve nem is volt vészesen hosszú idő) J Napról napra jobban szerettem, annak ellenére, hogy bunkózott. Nem telt el úgy nem, hogy ne jutott volna eszembe. 2011.07.10Hozzászólások száma: (0)

A kezdettek!

2013-05-08 15:31:48

Ben megmondta nekem, hogy szakítottak Kingával. Boldog voltam mivel úgy gondoltam, hogy akkor most lehet esélyem nála. Át hívott magához. Gondoltam ez azért számít már valamit. De az is lehet, hogy játszott velem ahogy eddig tette. Nem tudtam, de azt tudtam(tudom), hogy mindennél jobban szeretem. Mindent meg tennék érte. Talán csak egyszer kellene kérnie és én máris igent mondanék neki. Mellesleg ma van Tibi szülinapja. 2012.07.08


 Hozzászólások száma: (0)

A kezdettek!

2013-05-07 23:28:21

 Nagyon sokat voltam a fiúkkal. Jóba lettem velük. Ezért egyik nap áthívtam őket hozzám filmezni. Ami abból állt, hogy ment a film mi meg hülyültünk. Jól éreztem magam, amíg Ben itt volt. Miután elment én nem tudom, elkezdtem azon gondolkodni, hogy ez nem is én vagyok. Nem voltam én ilyen. Eddig max Roxi jött át hozzám(gyerekkori legjobb barátnőm) meg vele mentem el pár helyre. De most mióta bekerültem a „bandába” megváltoztam sokkal többet járkálok el itthonról, és beszédesebb vagyok.  A szobámba fiúk voltak, körülnéztem és  nem értettem miért lettem ilyen? Mi változott tavaly nyár óta ? A választ akkor még nem tudtam(de ez még odébb lesz ) Ezen a napon úgy éreztem, hogy Bennek nem kellek. Mert ott van neki Kinga nagyon rossz volt a tudat. L 2011.07.03


Mikor át mentünk Kevinhez és jöttünk haza Ben megfogta a kezem és megkérdezte tőlem, hogy komolyan gondolom-e amit mondok neki! Persze én igent mondtam, és mikor megkérdeztem miért kérdi előre ment. Másnap Ben megkérdezte tőlem, hogy át e megyek Kevinhez? Persze igent mondtam. Már az állomáson át mentük mikor így hátra néz „Te amúgy hova jössz?” néztem rá furcsán „Kevinhez” erre ő „És ki hívott?” na jó ekkor már nem értettem semmi és csak annyit mondtam „Te?” Hát mindegy utána ment tovább, majd elkezdett lökdösni én vissza löktem mire bele lökött az árokba, ami tele volt csalánnal. Az nap nagyon bunkó volt velem és nekem nagyon rosszul eset. Olyannyira, hogy sírva jöttem haza. Olyan gondolattokkal „Hogy ki érti már őt?, Miért csinálja ezt?” Miután haza értem Nóra rám írt és elmondta, hogy Ben azért bunkózik velem, mert nem szeretne hiú ábrándokat nyújtani, hogy mi járni fogunk.


Másnap itt voltak nálam. Előző este Katival beszélgettem Benről és erről az egész helyzetről. Ben megnézte az üzeneteket és ezt írta Katinak „De akinek barátnője van azt sem tudja mit tegyen”ez nagyon felidegesített. Majd haza ment.2011.07.04-2011.07.06 


Hozzászólások száma: (0)

A kezdettek!

2013-05-07 22:36:36

Május 1-én a pályán oda jött hozzám a régi osztály társam, akit egy ideje már nem nagyon bírtam mivel hazudtak nekem vele kapcsolatban.  Oda jött hozzám, megbeszélni egy olyan dolgot amit a legjobb haverjaival nem nagyon tudott megbeszélni. Ekkor lettünk megint jóba, elkezdtünk találkozgatni. Sokat hülyültünk, nagyon sokat J. Nem  tudom miért és, hogyan de egyszer csak másképp kezdtem rá nézni. Június 10. –én  Bennek elmondtam, hogy mit érzek mire közölte, hogy már rég tudja. Mellesleg ekkor ismertem meg Kalmár Leventét. Ben ezután sokszor hívott magukkal így velük kezdtem lógni. Benbe fülig beleszerettem, de sajna neki volt barátnője. Kinga! Nagyon irigyeltem a csajt. Most mindenki azt kérdezné, hogy miért?  Azért mert Ben őt öleli, őt csókolja ő neki mondja Szeretlek(még ha nem is úgy gondolja ). Bármit megadnék, ha csak egyszer csókolna úgy mint őt.


Hát a nyárköszöntő nagyon jó volt. J Kint voltunk a téren. Levi , Ben, Tibi és még sokan mások. A fiúk sokat ittak főleg Ben. Ölelgetett, puszilgatott(persze én ezt nem bántam soha). Egyszer az arcára akartam puszit adni, de tök véletlen a szája sarkára sikerült. Én annyira megijedtem, hogy azt mondtam, hogy „Fúj majdnem lesmároltam”erre ő ellökött „Jó akkor menny a g*be” Majd megint ölelgetett. Aztán csak mi voltunk ketten a Patika mögött, mögöttem volt a fal Ben meg előttem, olyan érzésem volt, hogy le akar smárolni, nem húztam volna el magam, jó lett volna, de végül nem tette. Ez volt 2011. 06. 18- án :) 


Hozzászólások száma: (0)