sok dolog nehéz...

Sok dolog nehéz az életben , de mindenen túl kell lépni és élni mert az élet minden percét ki kell élvezni.

roziroki 2012.11.10. - 15:49 2292 látogatás 3 bejegyzés

.

2012-11-29 13:29:23

 Sziasztok! 


nem mostanában írtam utoljára.. 


szerelme vagyo.. nagyon egy kiúba akivel együtt járunk táncolni de ő még csak észre sem vasz! rám néz és ugyanúgy mint bárki másra. de annyira tatszik és nem tudom mit kezdjek ezzel a reménytelen szerelemmel! Nem szeretnék ilyen kis rinyálós liba lenni aki hisztizik , mert én magam utálom azokat de ez most szar. reméntelen minden mozdulatom iránta minden szavam pillantásom. na most én nem azt mondom hogy a világ legszebb lány vagyo. sőt. semmi extra nincs rajtam. mostanra végre megbékéltem magammal nagyjából. egy átlagos csaj vagyok. plusz pár kilóval. biztos ez az ami a fiúkat taszítja. de ez meddig mega így? nem hiszem le hogy csak én érzek így ezekkel a dolgokka. el rohadt nagy szemétség, hisz ezek a fiúk akik csak a tyúk belű anorexiás szőkéket veszik észre?!   nem ér.. nem is próbálnak nyitni a kicsit teltebb kedves aranyos lányokra? akinek talán egy csöpp eszük is van nem csak magukkal és a saját külsejükkel foglalkoznak.. nem értem és barom bosszantó ez a tény. bocsi hogy így kiborultam de ez most kijött. szívesen beszélgetnék veletek ezekről . írjatok. 


puszi : r.


Hozzászólások száma: (0)

2.

2012-11-11 14:34:51

 sziasztok.


újra itt egy nap. ....semmi extra tanulok mert muszály de hiába hisz semmi nem megy a fejembe....


rosszatálmodok a legjobb barátnőmmel kepcsolatban mert valószínű féltékeny vagyok ra, mert őt több fiú veszi észre ,(több! őt észre veszik engem nem) mert ő vékonyabb mint. pedig szerintem nagyon rossz ha egy fiú egy lánybnan először a külsőt nézi , hosz ha az rögtön nem tetszik neki akkor meg sem fogja ismerni és egy esélyt sem ad a lánynak, mert lehet ha megismernék kb leszarná hogy van rajta plusz 5-10 kiló . mert ettő egy lány lehet szép és kedves, és aranyossőt lehet jobb fej mit a vékony uncsi átlagos baránője... nem tudom szar a akdvem napok óta. semmi nem jön össz. mondjatok már valami jó ötlet amin elmélázva nem érdekelnek a fiúk.. légyszi. számítok rátok : )


r. 


Hozzászólások száma: (0)

...

2012-11-10 15:52:04

 ...egy lány vagyok aki ugyanolyan mint a többi 16 éves lány! Szerelmes.. (egyenlőre hiába), lusta (tisztelet a kivételnek), és kamasz! 

lázadok szüleimmel szembe .. jogosan jogtalanul.. sok bajom van amit most fontosnak találkoz de lehet hogy később hülyének fogom magam tartani emiatt hogy ezen egyaltam. remélem tudunk kicsit segíteni egymásnak. 


r.


Hozzászólások száma: (0)