Kétségbeesés ://

Az egyik legrosszabb érzés a világon mikor egy olyan emberbe szeretsz bele akibe nem szabadna.Szeretem a barátomat,de nagyon tetszik az egyik haverja,kezdem egyre jobban kedvelni.nem tudom mit tegyek!

Bella66 2011.12.19. - 16:33 13210 látogatás 15 bejegyzés

Fordul a kocka...

2014-01-16 23:41:51

Eddig minden jó volt. Ma vagyunk 2 évesek!! De mégis mintha a jövőnk már nem lenne olyan tiszta mint eddig volt. Mi történt? 

Most döbbentem rá,ha nem változtatok,elveszíthetem.

És nem akarom elveszíteni,de vajon meddig bírja a viselkedésemet? Elég erős a szerelmünk? 


Hozzászólások száma: (0)

Boldogság mindörökké ♥

2013-10-31 21:58:02Nemsokára 2évesek leszünk !! :)


Úristen. két év... álmomban sem gondoltam volta,hogy valaki ennyire az életem része lesz,hogy létezni nem tudok majd nélküle.


Két napot nem bírunk ki egymás nélkül :( a legegyszerűbb az lenne ha összeköltöznénk :D:D


Mondjuk velem elég nehéz együtt élni,bár ő ezt nagyon jól tudja. És néha olyan elviselhetetlen vagyok,hogy csodálom,hogy nem hagy el :( Ez alatt a 21hónap alatt elég jól kiismert,megismerte minden hibám ,de még így is szívesen összeköltözne velem:PDe sajnos még az várhat pár évet. ha elvégeztem a gimit,meg a fősulit. Bár lehet a fősuli közben összeköltözünk,nem tudom mit hoz még a jövő,de biztos vagyok benne 100%ban,hogy vele akarom leélni az egész éltemet !!!! :)


 


Határtalanul boldog vagyok,hogy őt megtaláltam,és bár elég sok megpróbáltatáson esett át a kapcsolatunk,részben az én hibámból,és részben az övéből,de mégis együtt maradtunk,és ez a legjobb ami történhetett velem!


Imádom,és kívánom mindenkinek,hogy találja meg az igazit ! :)


Puszi mindenkinekHozzászólások száma: (0)

minden rendben ! :)

2012-06-12 21:27:03

Elég rég írtam már!

de megoldodott minden! a másik srácot végérvényesen is kivertem  a fejemből.már nem beszélünk nem találkozunk.már egyáltalán nem érdeklődöm iránta!Anniyra örülök hogy így döntöttem!Most vagyunk 5hónaposak a barátomal,és nagyon szeretem!el sem tudom nélküle képzelni az életem!

imádom,és soha nem akarok mást!azt hiszem ezzel vége is van a történetnek.ha rajtam múlik nem lesz több ilyen! :))Minden jó ha a vége jó :P


mindenkinek köszönöm hogy elolvasta a történetemet! puszi♥


Hozzászólások száma: (0)

neeee :O

2012-02-17 18:57:38

Hogy is gondolhattam h el tudom felejteni?!?

úgy látszik kezdődik minden előröl...

az életem megint a feje tetejére állt !! :@

segítséééég!


Hozzászólások száma: (0)

A végén minden jó lesz :)

2012-01-15 13:21:33

Mostanra a blog címe már értelmét vesztette.De nem változtatom meg hisz az egész arról szólt/szól,hogy egy lány hogy rontja el az életét.de nem csak a tündér mesékben vannak csodák.mert rájöttem hogy szeretem azt a fiút,aki már egy hónapja vár rám,várja hogy újra együtt legyünk.és rettenetesen megbántam hogy szakítottam vele.és most újra megpróbáljuk.fogalmam nincs hogy lehettem ekkora meggondolatlan kis liba!!


tényleg mindenkinek csak azt tudom mondani hogy jól gondolja át ha ilyenbe esik bele.De ha mégis rosszul döntenétek,ne féljetek.mert a végén úgy is jóra fordul minden !! :)


Hozzászólások száma: (0)

Az élet soha nem volt könnyű,és nemis lesz az

2012-01-07 19:30:42

Most már egészen biztosan tudom,hogy nem akarok tőle semmit!és ezt meg mondtam neki!két napja eljött hozzám,este fel hívott,hogy menjek ki mert itt van a házunk előtt!beszélgettünk,és meg mondtam neki hogy ennek így nincsen értelme,és megbeszéltük a dolgokat!vége van!azóta nem is beszéltem vele!Ma voltunk kocsikázni a haverjával meg még pár ismerőssel!igaz volt minden igaz volt! az exem haverja akibe bele vagyok zúgva,és voltaképpen miatta mentünk szét...kapcsolatban van!és ma ott volt a barátnője is!ott ölelgették egymást!nagyon fájt rettenetes érzés volt!de elfogadtam!Legyen boldog!ha nélkülem is..talán így mindenkinek jobb lesz,de megbeszéltük a dolgokat,és ugyan olyan jóban maradunk mint eddig voltunk :) nincsen semmi gond,aztán majd meglátjuk mi lesz a vége!


szóval azt hiszem ennek a szerelmi háromszögnek itt van a vége!


De igen tanultam belőle!és ajánlom mindenkinek,hogy ha ilyen helyzetben van,nagyon nagyon gondolja át mit tesz!mert nem csak a saját életélt keseríti meg!


 


Hozzászólások száma: (0)

Csak önmagamat ismétlem :(((

2012-01-04 16:12:05

Kezdenek elcsendesülni a szilveszterkor történtek....fogalmam nincs most hogy vagyok a barátommal/exbarátommal...nemtudom /: szerintem adok magunknak egy még egy esélyt..


Csak a baj,hogy amikor vele vagyok,szinte biztos érzem,hogy vele is akarok lenni...de mikor külön vagyunk hiányzik,de nem vagyok benne biztos..sőt a haverja sokal jobban hiányzik :(


Szóval,már foggalmam nincs hanyadjára írom le..de tényleg nem tudom mit fogok tenni..olyan jó lenne ha jönne vmi segítség,hogy el tudjam dönteni!!!


 


♥Az életben az ember egymás után elveszti kedveseit. Rengeteg fájdalom marad az ember mögött. A sors elviselhetetlen szenvedések sokaságával képeszt el bennünket♥


 


Hozzászólások száma: (0)

szilveszter!!

2012-01-02 17:20:31

Azt terveztem hogy egy hatalmasat bulizok a haverokkal..ehelyett .. /: az exem totál kész volt, ivott elég sokat meg lökte a hülyeségeit!de attól függetlenül elég jó este volt!

(..)táncoltam barátnőimmel amikor oda jött hozzám az exem haverja a bizonyos*-*fiú:) és kihívott beszélgetni.leültünk a lépcsővel szembe.szorosan mellé ültem,ő pedig átölelt,és beszélgettünk kettőnkről!egyszer csak előre nézet..nézte a lépcsőt és oda szólt: hé haver jól vagy? (nem tudta ki az és én sem) egyszer csak az exem szólt vissza(inkább nem írom le hogy mit) istenem..végig hallgatta az egész beszélgetést /: nagyon kínos volt..aztán felállt,és elkezdtek veszekedni..2-2 ember kellett,hogy ne verjék meg egymást..ott fogták le őket.. nagyon nagyon rossz volt,ők veszekedtek én pedig sírtam!!!

elegem lett mindenből!fogtam magam (egy szál felsőben és kicsit spicces állapotban) és elindultam,nem tudtam merre megyek..csak messze legyek..egyik pillanatban még megyek előre,a másik pillanatban már a földön ülök és haverom segít felállni!vissza kísért,leültetett..elvileg 20percig kerestek..de mikor vissza értünk még akkor is javában folyt a veszekedés! az utána való 1-2 óra teljesen kiesett..fogalmam nincs mi történt,mert maikor én vissza értem elkezdtem inni! és utána annyira emlékszem hogy a két srácnak semmi baja..sőt mintha semmi nem történt volna..az exem kihívott és azt mondta megbeszéltek mindent...a haverja(*-*őő) azt mondta h semmit nem akar tőlem meg minden..(csak hogy ne legyek belőle probléma) én teljesen kiborultam,megfogtam az exem haverjának a kezét és kihúztam.mondom beszélnünk kell.mi van? és azt mondta h muszáj volt hazudni,hisz nem akarja elrontania a barátságát!és ennél fogva köztünk sem lehet semmi.és láttam a könnyeket a szemében!el is magyarázta hogy miért(nem szeretném leírni) és végre felfogtam!felfogtam miért nem lehet semmi..az hogy nem akar balhét és elveszíteni egy barátot a kisebbik gond..de a másik..istenem annyira nehéz elfogadni főleg úgy hogy tudom én is tetszek neki(....) aztán én vissza mentem majd az exem oda jött hozzám el mondta hogy mennyire szeret és vissza akar kapni!én sírtam..ő megfogta a fejem,hogy rá nézzek,törölgette a könnyeimet,megölelt,és megcsókolt!hihetetlen..akkor jöttem rá ez mennyire hiányzott(..)  aztán az este tovább ment én ittam,hisz kétségbe voltam esve és nagyon szomorú voltam..aztán mindenki szépen haza ment az exem is..majd a haverjával(igen vele*-*) mentem haza..hívtunk taxit ő is nálam szált ki..azt mondta szeretné látni ahogy biztonságban haza érek:) majd onnan ő is haza ment..próbált úgy viselkedni mint egy átlagos haver,de láttam rajta hogy nem megy..aztán három puszi.kár h a harmadik nem arcra ment:$

de most már megint úgy vagyok hogy fogalmam nincs mit csinálok,hiszem az este folyamán rájöttem szeretem a barátomat...de nem csak őt!!
u.i.: Soha ne bánd meg amit tettél, hiszen amikor megtetted boldog voltál!!


Hozzászólások száma: (0)

teljes elkeseredettség...

2011-12-30 12:57:57

Perpillanat ha választanom kéne a mostani helyzetem(szenvedés) és a halál között... gondolkodás nélkül egyességet kötnék az ördöggel:(


Hozzászólások száma: (0)

Nem értem

2011-12-28 22:25:53

Ma úgy volt,hogy találkozok vele(ex) de amikor beszéltünk a hangja teljesen más volt,olyan furcsán viselkedett,teljesen megrémültem!!És azt mondta szeretne velem találkozni,de talán jobb lenne ha mégsem találkoznánk,így mégsem futottunk össze ma..ami engem kicsit zavar,mivel ma meg akartam vele mindent beszélni...de ha ő így gondolja :// kicsit szomorú voltam így össze futottam haverommal,aki közölte velem hogy ma este az exem haverja (Akibe bele vagyok zúgva..nem mellesleg alakulnak is köztünk a dolgok) találkozik egy lánnyal..akinek ráadásul nagyon be is jön,azt nem tudom h neki a lány letszik e vagy mi..de engem ez nagyon zavar...meg látjuk mi lesz ://


de várom a szilvesztert hisz akkor ő*-* is ott lesz ;)


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2  >>