Csak az életem...

Mint minden tini élete, így az enyém is bonyolult, kicsit sem egyszerű :D Csak az igazi érzéseimet írom le ebben a blogban. Élet, lélek, idézetek (amiket imádok;)), versek, gondolatok.

Lolanda 2011.11.05. - 07:59 1502 látogatás 1 bejegyzés

Összezavarodva.

2011-11-05 08:07:23

 Mostanában annyi minden történt velem és a baráti ügyeimmel, szerelemmel, és még a suliban is, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nagyon tud ez idegesíteni :/ Sajnos....de ezt el kell fogadni.?! Nem, sztem nem kéne így hagynom a dolgaimat, h minden csak így egybe, nem tudom mit gondoljak semmilyen téren sem, szóval most ez az egész szitu nagyon kényelmetlen, értelmetlen és én is eléggé furin érzem magam így. És így én sem nagyon tudom h éppenséggel mit csináljak, egyszóval minden dolog összekavarodott, már én sem tudom mit is gondolok, mik a véleményeim néhány dologban és ez nagyon idegesítő. Most ráadásul akárhogy is akarom nem tudom mit tegyek. Gondoltam arra, hogy talán tisztáznom kéne magamban ezeket a dolgokat. Az lesz a legjobb.


Ma szakítok rá egy napot (mivel anyuéknak munkanap van teljesen egyedül, öcsim is itt van de ő, nem lényeg, elvan a gép előtt :D) és elgondolkozok ezeken a dolgokon hátha utána majd könnyebb lesz. 


Hozzászólások száma: (0)