ujabb idéztek:)

idézeek ha már nem birod...és minden máás:)

kinga:)(: 2011.08.31. - 23:23 1585 látogatás 1 bejegyzés

Ha bújnék, csak hozzád, ha nevetnék, csak vel

2011-08-31 23:30:45
"Ne idegeskedj már annyit a szerelmen, eljön ha tetszik ha nem. De Neked is tenned kell érte, ne feledd. Ne csodálkozz ha más elveszi előled, hisz te még ráköszönni se mersz.."


Kéjutazás, mélyzuhanás, rózsaszín látomás nincs végállomás."A világ két legjobb dolga közt csak egy betű az eltérés, az egyik a szesz, a másik a ...."


Mindig van egy személy, aki nem számít, hogy mit tesz, vagy mit mond, és nem számít, hogy hányszor okoz neked fájdalmat, nem tudod elengedni, hiszen annyira sokat jelent neked.Ha valami nem jön össze, az azért van, mert valami jobb vár rád!Sajnálattal üzenem a rosszakaróimnak, hogy boldog vagyok.

Néha csontvázról álmodok, csak elindul felém, jön közelebb, egyre közelebb. Nem bírom tovább, visítok és felébredek. ...– Csak álom volt – mondja anya. Mintha sokat segítene, hogy a szörnyűség itt belül van és nem ott kívül.


Fiatal vagyok. Próbálgatom a szárnyaim, teljesíteni akarom a vágyaim. )


A szerelem a legnehezebb tantárgy...,s a tankönyvekből nem tanulható... A lecke minden szívnek fel van adva,s a példa gyakran nem megoldható...


Az első órán jó azt megtanulni,hogy a boldogsághoz könny is tartozik,s aki nem vigyáz, az könnyen megbukik...Nincsenek barátaid, úgyérzed egyedül vagy? Végy egy doboz cigit, gyújts rá, menj el a belvárosba mindjárt nem leszel egyedül és hirtelen sok barátod lesz.. (:Életem lépcsőfokát magam előtt lépem.

Amit tettem,amit érzek azokról van képem.

Most,hogy itt vagyok, bár sokat tettem érte,
ami eddig volt, az is már megérte..

A barátok hátulról döfnek, az igaz barát szemből támad.. de viki sohanemfog bántani

Ha azt mondom: Nem akarom,hogy bárki hozzád érjen,rád nézzen,vagy csak a közeledbe menjen, nem önző vagyok,hanem SZERELMES..Véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki...


Talán soha nemfogom tudni, hogy Én kellek, vagy csak megelégednek velem..


Ha bújnék, csak hozzád, ha nevetnék, csak veled, ha mosolyognék, csak neked, ha sírnék, csak miattad, ha halnék, csak érted..
Hozzászólások száma: (0)