mindennapi örömök

nem szemléljük eléggé pozitívan a világot - pedig rengeteg egyszerű, hétköznapi dolog van, ami boldoggá tehetne minket. remélem, hogy ezek leírásával minden nap mosolyt csalhatok valaki arcára :)

szeretember 2011.01.11. - 12:18 27091 látogatás 23 bejegyzés

teljes elmaradás

2012-08-26 15:47:21

 igen, tudom, a címet már át kéne szerkeszteni valahogyan, hiszen a 'mindennapi' rész és a rendszeresség nem túl találó, hiába lenne meg a szándék bennem... a lényeg, hogy bár teljesen elmaradtam a posztokkal, ez csak az események sűrűségének és az ebből fakadó boldogság-áradatnak köszönhető, de ebben a (hozzám képest) hosszú bejegyzésben több olyan nyáron történt dolgot is felsorolok, amiért mindannyian boldogok lehetünk!  • utazás, ráadásul külföldre, hatalmas élmények, egy más kultúra közelről való tanulmányozása, gasztronómiai kalandozások

  • szerelem, még ha egynyári és furán végződött is, mégis olyan boldog napok, amik szép emlékként maradnak meg

  • barátokkal töltött felejthetetlen percek, éjszakák és hajnalok

  • bulik, finom borok, önfeledt táncolás, koncertélmények, mezítláb hazasétálás

  • újabb lehetőségek, jelen esetben egy év külföldön tanulás, amit már alig várok és egyre közelebb van -- 5 napom maradt arra, hogy az itteni életemet dobozokba rakjam és amit nem tudok elvinni, elbúcsúztassam. mindenesetre ez egy hatalmas kaland kezdete!


ígérem, a költözködéses hercehurca lezárulta után megpróbálok gyakrabban jelentkezni, hiszen kint is ugyanúgy (ha nem még inkább) fogok minden nap olyan dolgokat találni és tapasztalni, amik miatt abszolút boldog lesz az ember.


szép hétvégét, élvezzétek még a napfényt és a szabadságot amíg lehet:)


Hozzászólások száma: (0)

munka van

2012-06-28 18:08:13

 mindenki fel, dologra, dolgozni kell és értékelni a lehetőséget, hogy van munkád, még ha néha nem is érted, hogy miért ülsz a monitor előtt, kifolyó szemekkel. hidd el, az a pénz, ami néha kevesebb is, mint amennyit érdemelsz, mégis istenien fog esni a hónap végén, és még ha meg is kapsz mindent, mert olyan szerencsés helyzetben vagy, akkor is jó tudni, hogy megdolgoztál bizonyos dolgokért. tehát ha esetleg nem írnék, az azért lesz, mert munkába vagyok temetkezve, egyszerre csinálok több mindent - adatrögzítés és tipikus irodai munka, fordítás, videós riportok készítése és bébiszitterkedés. és még ha néha halálosan fáradt is vagyok, tudom, hogy megéri, és boldoggá tesz, hogy ennyi lehetőségem van. már talán ennyi.


Hozzászólások száma: (1)

--

2012-06-21 11:09:31

 pár nap kimaradt, de csak azért, mert komoly munkába fogtunk - egy ikerpár barátnőméknél voltam, ahol együtt festettük át a szobáikat. szerintem megérte az összes belefektetett energia, nem is beszélve arról, hogy isteni szórakozás volt együtt lennünk. nemsokára posztolom a képeket is! :)


Hozzászólások száma: (0)

nagyon vasárnap

2012-06-17 17:55:28

igazi, boldog, pihenős, semmittevős vasárnap, rengeteg alvással, tele hassal, francia művészfilmnézéssel, nyugalommal.


tegnap 5 óra tájékában jött az ötlet, hogy én igazából nem akarok szombat este otthon feküdni, tehát menjünk be a városba. múzeumok éjszakája volt, előtte persze becsúszott egy kis bakelit és egy kis roncs is, utána pedig kiállításokat néztünk, élveztük a gyönyörű estét és valahogyan még egy NEO koncertre is sikerült elkeverednünk.. no comment. lényeg a lényeg,  nagyszerű hétvégét zárok! remélem nektek is hasonlóan jól alakult. 


Hozzászólások száma: (0)

get the gringo (börtönregény)

2012-06-16 16:22:58

 családosan néztük meg egy laktató ebéd után ezt a filmet - ajánlom mindenkinek!! :)Hozzászólások száma: (0)

8 év

2012-06-15 13:54:11

 ma ballag a nagyobbik öcsém az általánosból - bár inkább tekintem alapdolognak, mint hatalmas teljesítménynek a 8 általános évet elvégezni, mégis nagyszerű és boldog dolognak tekintem, hogy lezárul az életében egy korszak. nemsokára indulok a ballagásra, ahol biztosan végig büszke mosoly lesz az arcomon:)


Hozzászólások száma: (0)

nyár!

2012-06-14 22:44:07

 nem meglepő, sőt, kifejezetten kiszámítható módon, de a mai nap öröme nem más, mint... a VAKÁCIÓ! igen, kitört, végre, itt a nyár, a szabadság, a későnkelés, nemtanulás, szabadidő, tevékenykedés, mozgalmasság, koncertezés, pezsdülés, spontaneitás, napozás, széltolás, meg minden, amire olyan régóta vágytam:)


Hozzászólások száma: (0)

pest!

2012-06-12 21:04:35

 a napomat bearanyozta, hogy  már biztos, pár hét múlva 3-4 napot fogok Pesten tölteni nagyszerű társasággal, minden furcsa és kényelmetlen osztálykirándulás-jellegű kötöttség nélkül, egyszerű és boldog turistaként. alig várom! :)


Tumblr_li928tzevt1qdtqewo1_500_large


Hozzászólások száma: (0)

06.11.

2012-06-11 19:05:18

 napi örömök, ha már az időjárás nem is szolgált rá, maga az időpont boldoggá tesz, ugyanis alig pár nap maradt az iskolából, és a bent töltött órák is leginkább a nyár tervezgetésével teltek, amiknél ugyebár kevés dolog varázsolhatna mosolyt az arcokra. nyár, vigyázz, jövünk! kitartást nektek a pár utolsó napra, gondoljatok a közelgő szabadságra!!


Hozzászólások száma: (0)

összetartás, csapatszellem, ilyenek

2012-06-10 17:38:11

 az elmúlt pár nap csak azért maradt ki, mert szolnokra utaztam (már maga az út is felemelő volt, ugyanis a vonaton volt WIFI! apróság, de mégis szebbé tette a napomat, és persze növelte az utazás minőségét. nagyban..)


szolnokra azért mentem, hogy az öcsémnek szurkoljak, aki lelkes (és ügyes) kosaras és ott rendeztek egy nagy, korosztályos kosártornát. eszméletlen jó érzés volt látni az elszántan küzdő gyerekeket, azt, hogy milyen összetartásban és csapatszellem mellett játszanak és hogy mennyire élvezik a játékot. és persze a meccsek hangulata is mindig jó kedvre derít, titeket nem?


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2 3  >>