Szerelem és szenvedés

Ha szereted a Love storykat akkor ezt kel olvasnod ugyanis velem mindig történik valami vagy a legjobb barátnőmmel...

VampireGirl 2010.06.09. - 19:48 2825 látogatás 3 bejegyzés

Szex lett volna de nem ment :S:S

2010-06-09 20:26:37

A barátommal (akiről már irtam ) ugye 6 hónapja eyütt vagyunk és úgy gondoltuk megpróbáljuk a szexet. Persze a pettingelésen már rég túlvagyunk. Úgyéreztem én is készen állok rá. De mégsem sikerült. Egy rétre mentünk suli után szép idő volt. Leheveredtünk a fűbe és elkeztünk csókolózni. Majd orális szex meg minden. Élveztem én is meg ő is. De utánna megpróbáltuk a behatolást de nagyon fájt... És olyan kellemetlen volt számomra pedig én akarom őt de úgylátszik még tól korai a korunkhoz képest. Aztmondta semmi baj megérti és hogy ne aggódjak. De akkor is szarul éreztem magam miatta. A másik meg hogy amikor megnéztük hogy már behatolhat-e akkor még nem volt rajta óvszer és félek hogy esetleg teherbe eshettem. Szeretnék gyereket tőle de nem most...


Akinek van hasonló tapasztalata vagy véleménye írjon :)


Hozzászólások száma: (0)

A legjobb barátnőm pasifüggő oOO

2010-06-09 20:16:28

A Legjobb barátnőm még csak 13 éves osztálytársak vagyunk és 3 éve az LB-m. Mindent tudok róla amit mások nem de mindenki kurvának gondolja és talán okot is ad erre a jelzőre...


Egyre súlyosabb a helyzet és aggódom miatta. Egyszerűen nem tudja eldönteni mit érez. Régebben még havonta váltogatta a pasijait sőt egy pasival akár többször is öszejött. De mindig ugyanaz volt a  vége...Még szerencse hogy csak "kedves" pasikal jött össze így nem bántották pedig azt sem csodáltam volna. Minden kapcsolatába ő irányított nem tudja elképzelni milyen az ha nem ő a főnök és ha nem az van amit ő akar. Mostanába viszont már hetente váltogatja a pasijait és másnap már megint mással kavar. Már meguntam hogy folyton végigkell néznem ahogy összetöri a fiúk szívét pedig én mindegyik barátjával jóba vagyok. A legjobb barátnőm és próbálok mellette állni de ilyen körülmények közt elég nehéz..És nekem kell mindenkinél kuhúzni hogy miért csinálta ezt már megint én magyarázkodom miatta. Egyszer már sikerült változtatnom a bunkó viselkedésén remélem msot is megyek valamire mert ezt nem csinálhatja. De nem tudom hogy tudnák hatni az eszére.. Ha ötletek van vagy véleményetek írjátok meg nem tudom mit csináljak SEgytsetek pls. ..:)


Hozzászólások száma: (1)

Az első IGAZI szerelmem története

2010-06-09 20:04:14

Elmesélem hogyan ismerkedtem meg az első szerelmemmel.Nem ő volt az első fiú az életemben már sok pasim volt előtte, sőt nemrég előtte ért véget egy több mint 1 éves kapcsolatom. De hozzá egyik párkapcsolatom se fogható. Szóval egy suliba járunk. Én 7.es (14) vagyok ő pedig most ballag 8.ból(15). Van egy közös barátunk így ismertük meg egymást. Előtte a legjobb barátnőm tetszett neki de amikor a suliba beszélt vele már egyáltalán nem tartotta olyan vonzónak, engem egy kicsit mindig zavart mondjuk hogy nem én tetszettem neki előbb de nem csináltam nagy ügyet ebből. Ezután az osztályom mikulásbulija előtt összefutottam a közös barátunkkal és épp ő is ott volt. Jól elbeszélgettünk 3asba majd utánna egyre többször találkoztunk persze csak véletlenül.:) Nagyon kedvesnek és aranyosnak találtam és ahogy észrevettem én sem voltam közömbös a számára. Ezután már kettesbe találkozgattunk és rengeteget viccelődtünk,nevettünk és beszélgettünk.


Egy szombati nap megbeszéltük hogy találkozunk. Találkotunk is a suli melletti játszón. Kiskorom óta oda jártunk a haverokkal is :) Tél volt hideg volt és esett a hó, Beáltunk a játszó melletti lépcsőházba. Aztán én a vállára hajtottam fejem ő pedig átölelt. És aztmondta már nem fázik.:) xD Ezután szépen romantikusan  felémhajolt és megtörtént az első csók.(L) :) Ezután egyikünk sem szólt semmit de nem is kellett csak álltunk egymás kajaiban és néztük a hóesést. Az volt életem egyik legjobb napja.(L) Azóta is eggyütt vagyunk már lassan fél éve (L) Nagyon szeretjük egymást bár nehézkess lesz megoldani  a találkozásokat úgy hogy másik iskolába jár de minden lehetséges. Sohasem voltam még ilyen boldog mint vele ...(L)


Hozzászólások száma: (0)