Gyógyító sarok

Gyógyító sarok - blog a táplálkozás és a kezelés különféle receptjeiről.

AlanWalker 2021.03.03. - 10:49 3111 látogatás 7 bejegyzés

Milyen részvényekbe érdemes befektetni?

2021-10-26 19:45:19

Mik azok a promóciók és hogyan válasszuk ki őket?


Egy kicsit arról, hogy milyen stocks fektessen be, ha kezdő vagy.


Sokat hallott már a tőzsdei befektetésről, és végül úgy döntött, hogy kipróbálja. hol kezded?


Egy kis elmélet. Nézzük meg, mi az a részvény. Sokféle forrásból gigabájtnyi információt talál a pénzügyi ismeretekkel kapcsolatban. Mindezek megemésztéséhez meg kell értened legalább az alapvető kifejezéseket. Az ITI Capitalnál szeretünk bonyolult dolgokról egyszerűen és érthetően beszélni. Most mindent elmondunk.


A részvény olyan értékpapír, amely olyasmit ad a tulajdonosának, mint egy kis szelet egy hatalmas tortából. Ha elképzeljük, hogy a céget apró részekre osztották és szétosztották, vagy inkább eladták az embereknek, akkor egy ilyen darab egy részvény.


Tegyük fel, hogy vásárolt egy cég részvényeit például rubelért. Miután a cég valamilyen sikert ért el, például szerződést kapott, növelte a forgalmat vagy új fiókokat nyitott, és drágultak, az értékpapírok is drágultak. Most már 1,5 rubelért eladhatja őket. De ez persze egy nagyon-nagyon leegyszerűsített példa.


Bármely befektető előtt – és így fognak hívni –, ha a cég papírjait veszed, felmerül a kérdés, hogyan válassz céget és részvényeket, hova fektess be pénzt? Ugyanakkor jó lenne pénzt keresni, nem veszíteni.


Miért jobb brókeren keresztül részvényeket vásárolni?


Ki a bróker és hogyan tud segíteni részvényvásárlásban


A válasz erre a kérdésre nagyon egyszerű - bróker nélkül egyszerűen nem léphet be a tőzsdére. Ezért a részvényvásárlás brókeren keresztül nem „jobb”, hanem „szükséges”. Nézze meg nálunk forex kb.


A szabályok szerint csak speciális engedéllyel rendelkező szakcégek lehetnek ajánlattevők. Ezeket az Oroszországi Bank bocsátja ki. Emellett ellenőrzi és szabályozza tevékenységüket is.


A brókerek olyan cégek, amelyek hozzáférést biztosíthatnak ügyfeleiknek a kereskedéshez. Ahhoz, hogy azzá váljon, számlát kell nyitnia egy brókernél. Most, amikor szinte mindent el lehet intézni mobiltelefonról, a számlanyitás néhány perc alatt megtehető. Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse a bróker webhelyén található utasításokat. Például nyithat számlát az ITI Capital-nál egy közszolgálati portálon vagy a webhelyen, miközben a szeme előtt van egy útlevél, egy fogadószám és egy snls.


Nem tart sokáig a számlanyitás - a bróker néhány órán belül hivatalossá teszi, majd regisztrálnia kell a tőzsdére. Az ottani regisztráció még aznap, vagy késő délutáni jelentkezés esetén a következő napon is megtörténhet.


Hogyan válasszunk brókert?


Mire kell figyelni, hogy ne tévedj.


Ügyeljen arra, hogy a trading bróker mennyi ideje dolgozik a tőzsdén, milyen engedélyekkel és hírnévvel rendelkezik. A teljes körű szolgáltatáshoz a brókernek engedélyre van szüksége a közvetítői és letéti tevékenységhez.


Mint minden üzletben, az ügyfelek a lábukkal és a rubellel szavaznak. Ha nem tetszik a szolgáltatás, válthat másik közvetítőhöz. Ezért a nagyszámú aktív ügyfél, a pozitív visszajelzések és a nagy forgalom a tőzsdén jó jel.


Ezenkívül a kereskedők gyakran több brókernél nyitnak számlát egyszerre, és ennek során kiválasztják, hogy kivel érzik jobban magukat. Annak érdekében, hogy megértsük, milyen jól működik a bróker, tesztelje szolgáltatásait, és válaszoljon a következő kérdésekre: könnyű-e a tanácsadók és a műszaki támogatás felhívása, mennyire egyszerű a számla feltöltése és a pénzfelvétel, kényelmes-e a kereskedési terminál és a személyes számla, a támogatási szolgáltatás barátságos, minden szoftverről működik?


Ügyeljen arra, hogy a bróker elemző támogatást nyújt-e az ügyfeleknek: készít-e elemző értékeléseket a piacról, kereskedési ötleteket, kínálnak-e kész befektetési termékeket? Az ilyen megoldások nagyon kényelmesek azok számára, akik most kezdik befektetési útjukat. Például modellportfóliók, amelyekben már jó növekedési potenciállal rendelkező részvényeket vagy kötvényeket gyűjtenek.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!