Távkapcsolat

Ez a blog rólam és a szerelmemről fog szólni akivel már sok próbát kiálltunk és nagyon szeretjük egymást.

marcsi16 2015.08.23. - 09:21 3168 látogatás 3 bejegyzés

Kirándulás VELE!

2015-08-25 17:03:46

 Nyár eleje volt, megbeszéltük hogy elmegyek hozzá (abba a városba ahol lakik)  és majd kettesben elmegyünk valahova. Izgatott voltam hogy vajon hova fog vinni. Gondoltam kocsikázunk egyet az is volt. Megyünk már vagy fél órája közben 2x 3x megkérdeztem hogy hova megyünk, a válasz az volt hogy meglepi. Megálltunk, még nem láttam semmit de amikor közelebb mentünk ott volt a Tisza előttünk, csodaszép volt. Elmentünk sétálni kéz a kézben,nagyon romantikus volt az egész vele voltam egy csodás helyen. Kicsit bentebb volt egy pad, oda leültünk órákig beszélgettünk úgy hogy észre sem vettük milyen gyorsan telik az idő. Vissza kellett mennünk. Közel a buszmegállóhoz megállt, megkértem hogy jöjjön oda velem, nem jött és ezért nagyon haragudtam rá. Szomorú voltam mert nem tudtam mikor látom legközelebb. Remélem nemsokára mert teljesen beleestem. 


Hozzászólások száma: (0)

Első randi

2015-08-23 21:17:04

 Nyár eleje volt egy szombati napon dél körül, ahogy azt már leírtam teljesen lefagytam amikor megláttam, egyből megismertem. Tetszett a sapija amikor a szélvédőn át megláttam. Megállt és én odamentem. Megvolt a puszi és mondta hogy menjünk valahova, izgatott voltam. Elvitt sétálni egy szép helyre, ekkor még elég fura volt, kicsit távolságtartó. De aztán séta közben megkérdezte hogy megfoghatja e a kezem.. uram isten hogy is ne foghatná meg hisz erre vártam. Így sétáltunk tovább, nagyon sokat beszélgettünk néha leültünk mert szegény a séta közben elfáradt. Emlékszem zavart ha nézett, egy ideig nem is néztem a szemébe. Csók nem volt, az első randin nincs csók.. de puszi az igen, kis cuki puszikat adott és mindig megölelt. Szerintem már akkor szerelmes voltam belé csak nem mertem elmondani neki. Eljött az este hét óra.. mennem kellett haza, még el sem mentem de már akkor hiányzott, egy utolsó ölelés és egy szájrapuszi és már mentem is a buszomhoz (amit majdnem lekéstem). Sokszor hátranéztem és láttam hogy ott áll a piros lámpánál, a zene nem maradhatott el. 


Hozzászólások száma: (0)

Első látásra...

2015-08-23 09:30:31

.... Csodálatos nap volt reggel, főleg úgy hogy tudtam vele fogok ma találkozni... Egy internetes oldalon ismerkedtünk meg, sokat beszélgettünk (heteket) még nem találkoztunk. Ő idősebb volt nálam de nem zavart és őt sem hogy én fiatalabb. Éreztem hogy ez nálam már több mint barátság mert amikor arról a lányról írt akibe szerelmes (volt akkor) sírva fakadtam de ezt neki nem mondtam el. Megbeszéltünk egy találkozót amikor ő épp nem dolgozott és nekem nem volt suli de sajnos nem tudott eljönni, nagyon szomorú voltam, féltem hogy ezt csak én gondoltam túl. Én elmentem akkor reggel suliba, képzelhetitek milyen kedvvel. Délután beszéltünk és mondtam neki hogy szomorú vagyok amiért nem tudtunk találkozni. - A szombat jó lesz? Ezt kérdezte. Persze hogy jó lesz minden nap jó lenne ha veled lehetnék. Egy baj volt az egésszel, az én szüleim nagyon szigorúak de mivel még nem csináltam ilyet és bízott bennem azt mondtam hogy suli miatt leszek el szombaton. El is engedett. Szombat reggel azt se tudtam mit kezdjek magammal, mit vegyek fel, mit csináljak a hajammal. Dél körül járhatott amikor ott vártam ahol megbeszéltük. Várok egy ideje de semmi azt gondoltam el sem jön. Aztán megfordultam és ott jött autóval, azt se tudtam mit csináljak, teljesen lefagytam. Végre láthatom, csodálatos 


Hozzászólások száma: (0)