sanci cuccai

ide ojan dolgokat pófogok posztolni, amit mostanában érdekelnek

sanci525 2014.06.11. - 15:40 4992 látogatás 4 bejegyzés

Minek hívjak drága fotóst?

2014-09-13 12:09:52

szerintem sok fotós el van szállva magától. Aszt hiszik ők a valaki. körülöttük forog a világ. Pedig a haverom tökjól nyomja a telóval (Xperia Z) a képeket, Sőt van neki egy EOSZ gépe is, amit apjától kapott. Teli van zsével. A múltrkoz a balcsin lefotózta, ahogy a lecsöppen a víz a hattyú csőrén. Úgyhogy,ha nekem lagzim lesz tuti, hogy őt hívom. 


Ez a manusz www.eskuvoifotosoldal.hu, már 10 éve fotózik, szerintem akinek van zsozsója fizesse ki, de nekem a haver tuti ingyen megcsinálja. 



Sanci


Lacusmacust is olvassátok


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Kreatív portréfotózás

2014-08-25 16:45:57

Manapság mindenki készít szelfieket. De sajnos bár a mobilok egyre jobb minőségű képeket csinálnak, egy igényes üzletember számára nem elfogadható egy ilyen fotó. Nem lehet megúszni a profi portré készítetteését. 


 


összegyűjtöttem néhány ütős képet: 




Ha továbbiakat nézegetnál kattints ide: műtermi portréfotók.


Egy másik blog, hasonló fotós témában: itt. 


 



 


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

fotók a könyvespolcra

2014-07-21 13:28:30

Nagyon izgat mostanában, hogy a képeimből nem csak a telón lapozgassak és osztogassam a fecen, hanem legyen egy kézbevehető materia legalább a legjobb képekből és a legfontosabb történésekről.  Múltkor egy esküvőn beszéltem egy fotóssal, aki mondta, hogy ő bizony fotókönyveket készít a képeiból.


 


Ez olyan mint egy szép album a ntegotol, a z oldalakat profi grafikusok szerketsztik, a képek pedig megukban is gyönyörűek. Azt mondta, h ne aggódjak, ha nem olyan jók a képek, mert utómunkával grafikával nagyon fel lehet dobni. Azóta gyűjtögetek képeket korábbólr, s küldeni fogom neki, hogy készítsenek nekem egy fotókönyvet. 


Ha lesz látnivaló szólok! 


Itt a fotókönyv készítő oldala. 


 


És itt egy másik blog is, ahol szintén írnak erről. Ezek szerint nem én találtam fel a spanyolviaszt


 


No, további szép nyarat. 


 


 


 


 


SAnci


 


Hozzászólások száma: (0)

esküvő vagy sem

2014-06-11 15:43:25

 sokat gondolkozom rajta manapség, hogy érdemes-e összeházasodni...


 


Láttam rendegetg esküvői képet, pl ezen az esküvői fotósoldalon: http://www.eskuvoifotosoldal.hu is sokat, de néha megfordul a fejemben, hogy érdemes-e ebben a bizonytalan világban összekötni az életünket, s egy csomó pénzet fizetni azért, hogy a család örüljön. Nekem néha szimpibb, egy sima bulis este, ahol megfogadjuk, hogy jóban, rosszban együtt leszünk és kész. 


 


 


 Sok szolgáltató persze gondban lenne ha nem lennének esküvők, sőt a fiatalok sem álmodoznának zsíros fizukról, mint pl ő.


 


Hozzászólások száma: (0)