Tini tippek

Nem tudom, hogy mit csinálj akkor ha ez, meg az történik? Szidnak azért amit nem is követtél el? Vagy csak lelki támaszra van szükséged? Tökéletes helyen jársz >>

Zoey ^.^ 2013.09.06. - 17:09 3336 látogatás 3 bejegyzés

Még több az emlékekről

2013-09-19 14:16:21

Van egy kis Londonos dobozom, amit még karáccsonyra kaptam, és úgy döntöttem, hogy abba kéne bepakolnom ezeket a szép emlékeket, mert én aztán meg nem válok tőlük. És amikor kinyitottam a dobozt, még több emlékkel kellett szembesülnöm. Ott volt egy füzet, egy történettel, amit még kiskoromban írtam (macskás-kaland :D), ott volt az első komoly történetem, amiből mellesleg film is készült, és ott volt a második is. Ott volt egy füzet, ami még most is üres, és még 9-10 évesen kaptam karácsonyra a keresztanyukámtól. Emlékek. És az ilyet, az ember nam hajítja ki csak úgy az ablakon. Mert. Ezek. Emlékek. :)


Hozzászólások száma: (0)

Vegyesen

2013-09-19 14:10:48

 


Mi van akkor, ha egy túlélő vagy, és élelmet kell keresned a sivatagban, de semmi mást nem találsz, csak egy kukacot? Hát, lenyeled. Tegyük fel, hogy nem rágod meg, mert nem akarod érezni a kukac undorító ízét. (Pfúj!) És lenyeled. Az meg nem akar lemenni, csak a saját útján. És akkor ott kúszik a torkodban, te pedig érzed, ahogyan a nyálkás testével egyre lentebb csúszik a torkodban az a gyűrűsféreg


Elsősorban ejtsünk pár szót a mostani gondolataimról.


Megválás - amikor kidobod ezt meg azt, emezt meg amazt pedig elteszed egy mély doboz legaljára.


Mit is csinálunk tulajdonképpen, amikor kidobjuk az egyik holminkat, illetve eltesszük azt?


Megválunk egy emléktől.


Éppen pakolgattam az asztalomról azt a hatalmas kupit, ami napról napra általában egyre nagyobb lesz, és mivel már két hete ott gyűlt rajta, mozdulni sem lehetett, és azon az alapon, hogy "ha már az asztalt elpakolom, akkor a tükörről, miért ne szedhetném le azokat a vackokat, amiket felragasztottam?". Igen. És szép sorjában leszedtem őket. És egyszerűn. Nem voltam képes kidobni azokat.  Mert akkor az életem egy nagyon fontos részétől szabadulnék meg, és nem akarom kidobni azokat a fecniket, mert mindegyikhez, egy fantasztikus élmény fűződik.Nem tehetem.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Klausztrofóbíia

2013-09-06 22:21:09

 Zárt helység. Egyedül vagy. Senki sem segít. Véged. Meghalsz. Örökre. Nyekk.


A klausztrofóbia magábafoglalja mind azt, amikor az ember személyisége  éretlen. Fél valamitől. Nem tudja, hogy mi az, de benne van az a rossz érzés, hogy elfogy az oxigénje. Nem kap levegőt. Valami megtámadja, és senki nem hallja majd a sikolyát. A levegő egyre csak fogy. Ő pedig ott van bent. Egyedül. Bezárva.


Hozzászólások száma: (0)