Just a life

Úgy gondolom, jó lesz ha kiírok magamból dolgokat... Aztán majd kiderül :)

Zoleee93 2012.03.12. - 14:01 2857 látogatás 3 bejegyzés

Épp egy szösszenet

2012-03-15 01:12:41

Szép jó estét / hajnalt / éjszakát / reggelt !!!


Majd ma este remélhetőleg írok valami kis idevalót, ma (vagyis tegnap este) túlzottan eldumáltam az időt, plusz még unokaöcsém is ittvolt, úgyhogy szépen eltelt a délután aztán az este is :) Na de ami késik nem múlik :) Majd estefelé írok, mert délután próbálunk a szombati tehetségkutatóra, aztán majd egyszer hazaesek :) Na ha ezt valaki most, pár órán belül olvassa, akkor az sürgősen menjen és ALUDJON ! :D Na sziasztok, én elteszem magam holnapra (vagyis mára)!


Viszontlátás ;)


Hozzászólások száma: (0)

Monitor előtt

2012-03-13 16:27:04

Hát Üdvözlet. 

(Újabb ide való zenével sokkollak titeket már kezdésnek is. A címe mindenképp ide vág. Sad but true..Szomorú, de igaz. Hogy miért is. Olvassatok egyet :) www.youtube.com/watch 


Furcsa a cím? Vagy mindenki magára vette, mert mindenki aki olvassa, az a monitor előtt ül? Így is lehet érteni, de ez most nem erről szól :)


Igazából tegnap este volt ez aktuális, de sebaj. Furcsa dolgok terjengnek itt az éterben. Méghozzá Rólam, egész érdekes, általam sem tudott infók. Furcsa, de nembaj. Úgy voltam ezzel egy darabig amíg csak név nélkül tudtam erről, hogy nembaj, aki ismer és a barátom az tudja milyen vagyok, és ha valamit nem ért a viselkedésemen akkor megkérdezi, hogy 'Hallod, most akkor mivan?'. De aztán jött egy olyan információ, a pletykáló személyről, hogy azthittem padlót fogok. Egy (eddig azthittem) barátom! Hát szép. (Bár így szépen zárójelben megjegyezném, hogy egyrészről meglepett a dolog, másrészt viszont mégsem...) Hogy mit is jelent az iménti zárójelezett megjegyzés. Amiért meglepett, hogy miket mond... Érdekes. Én kiálltam mellette nem egyszer, mikor bajban volt és kellett valaki. Történt egy elég csúnya eset amikor már úgy kellett kiállnom mellette mint tanú, és mikor kérdezték, hogy ki látta az ominózus esetet, majdnem kiestem a padból és kiáltottam közben, hogy ÉN !!! És ebből volt is balhé, de tudtam, hogy az igazunkért állok/állunk ki, nincs mit szégyellni rajta, sértett fél lévén. Elmondtam amit láttam, ami történt, ahogy történt kész, le van zárva. De ezt így köszöni meg? Hogy kibeszél? A hátam mögött? Névtelenül?Nem is kibeszél, mert az az, ha valami olyat mond el, ami igaz ugyan, csak nem akarjuk, hogy elterjedjen, hanem szabályosan hülyeségeket terjeszt? Vicc :D És amiért nem lepődtem meg ezen... Egyszerű. Tudtam, vagyis igencsak sejtettem, hogy kezd ilyen lenni. Képmutató, arcoskodó, jellemtelen alak. Akinek csak (most jön a cím) a monitor előtt van arca, amúgy meg egy szó nem jön ki belőle, mikor kérdezik, vagy amikor igazán kéne. Csak lapít, csak csendben ül. Amúgy meg monitor előtt akkora az arca, hogy csoda, hogy befér a szobájába. De sebaj. Igazából, nem is akarom, hogy tudjon róla, hogy megtudtam, hogy ő beszél ki. Csak tudom már, hogy kire NEM számíthatok... (És ez viszonos is innentől) Csak majd kíváncsi leszek mikor elkezd sírni, hogy semmi nincs, semmi nem jön össze, akkor ki lesz az első akihez fordul majd? Úgy mint eddig, én? :D Hát, lehet akkor lesz pár keresetlen szavam. De csak szolídan. Ennyit róla :) Na szép. Még most a percekben kaptam még egy üzenetet, hogy miket írkált. Annyira röhej. Istenem -.-' Pontosan azt írja, amit éppen hallani akar a másik, de ezt olyan érzékkel, hogy az hihetetlen :) Brutális. Ha oktatnák a kétszínűséget, akkor egyetemi prof. lehetne :) ...


Tudom, hogy vannak hibáim. Kinek nincs? 

De azt gondolom, hogy az, hogy kinek mi a hibája, az teljesen szubjektív vélemény. Persze ezek között mindíg van, amin érdemes elgondolkozni, hogy ez valódi hiba-e vagy csak ellentmond a másik fél világnézetével. Vagy egyszerűen hülyeség. De ezek közül, kezdjük ott, hogy csak azokkal kell foglalkozni, amit vagy családtagtól, vagy jó BARÁTTÓL hall az ember. A többivel nem igazán kell. 2 okból. Ami azok közül valós, azt más a barátaid, családtagjaid sokkal előbb tudatták veled, 2 szimplán hülyeség az egész. Olyan ezt mint ahogy az emberek a zenéhez viszonyulnak. Szubjektív. Én 12-3 éve Metallica-t hallgatok és imádom őket, illetve a hasonló stílust. De meghallgatok discozenéket, rappet, kifejezetten szeretem a bluest a funky-t és bizonyos mértékben a jazz-t. De amiket nem szeretek stílusok, nem szólom le ( kivéve ha már muszáj :D Szóval ha valaki igencsak büszke valami teljességgel igénytelen ZAJ-ra hogy az mekkora 'zene' és ezt hatalmas büszkeséggel és arccal közli a nagyvilágba.) Na azt már vissza kell folytani. De szerencsére azt veszem észre, hogy nagyjából igényes dolgokat hallgatnak az emberek, amiben van valami zenei, aminek van valami mondanivalója. Itt egy egyszerű példa. Az előbb leírtakból gondolhatjátok, hogy nem vagyok egy disco-s beállítottságú, viszont egy barátom hardtecno irányban készít zenéket, és kifejezetten tetszenek, mert igényesen össze van pakolva és jól szól. Ő nem egy rocker, de meghallgatja az együttesünk saját számait és mond véleményt, amiben elhatárolódik attól, hogy ez nem az Ő sítulusa, egyszerűen csak azt nézi/hallgatja hogy milyen. De azthiszem ez így LENNE rendjén. De ez van, 2012... Sebaj, rock'n'roll van és a jég hátán is megélünk :D


Na szép napot ;) 


Hozzászólások száma: (0)

Csak úgy

2012-03-12 15:22:00

 


Nem is tudom igazából hol kezdjem. Többször is belekezdtem hasonló dolgokba. Blogolni, írkálni minden szépet és jót. Aztán mindíg abbamaradt a dolog.  Nem is tudom igazából miért. Pedig nem rossz dolog. Kiírkálhatom, hogy mi történik velem, hozzászólhattok stb. Csak mindíg elfogyott az ihlet, vagy a kedv. Vagy sikerült olyanokat írnom, hogy egyből megcsappant a nézettségem, mert néha amikor olyanom van, írok elég szélsőséges dolgokat. Sokan mondják rám hogy hülye vagyok, vagy csak szimplán túlkompikálok mindent. Van, hogy lassan ezt el is hiszem :D De ha jobban belegondolok. Akkor csak a saját elveim szerint közelítem a dolgokat. Ami nem mindíg hátrány. (Legalábbis nekem)


Hmm. Lehet kéne valami zenét hallgatni...  www.youtube.com/watch  Pont hangulathoz illő. Meg az a kis citromos-eukaliptuszos illat ami gőzölög a párologtatómból. Kéne tanulni is ezerrel, nyakamon az érettségi. És szidom magam reggeltől estig, hogy 'Te hülye, miért nem tetted el normálisan a füzeteidet?' "Te barom, miért nem tanultál rendesen?" "Istenbarmaaa, szedd már össze magad" "Áááá, bár visszaugorhatnék ezzel a fejjel 7.-be és másképp rendezném a dolgaimat" Úgy kb ennyi. És tessék, írkálok itt a blogba, zenét hallgatok, az asztalom egy káosz. Sorolom is. Alapfelszereltség: lámpa,monitor,nyomtató,a 2 hangszóró, tolltartó (amiben toll nem is igazán van csak csavarhúzó, olló, kombináltfogó,vonalzó,zseblámpa imbuszkulcsok,csípőfogó,pengetők) Aztán jönnek az egyéb 'alkatrészek' miszerint: füzetek,öngyújtó,kisolló,karóra,hangoló,szemüveg, napszemüveg, dvd-k, hangoló, telefon, illóolaj, pár könyv, és az eddig begyüjtött ballagási képek. Ja és a 3 perce főzött erdei gyümölcsös teám :D Még nem tudom milyen, mert még (ahogy egyik haverom mondta múltkor) "FÜSTÖL". (Az a gőzöl akart lenni, csak neki ezt füstöl lett :) ) Itt az írkálás közben hazaért anyum végre, és az unokatesója és most van a receptmegosztás, és az élet nehézségeinek kibeszélése :D Én meg itt a szobámban nem receptet osztok meg veletek hanem az életem egy pici kis darabkáját. ;) De annyira nyomaszt a tény, hogy neki kellene állnom már tanulni, tételeket kidolgozni stb stb, hogy az elképesztő. Túl kéne lenni legalább már a kidolgozáson és akkor egy gonddal kevesebb és már csak egy, ennél is nagyobb gond lesz előttem, a tételek megtanulása. Áh :/ Nem tetszetős így az elkövetkezendő 3 hónap. Tanulás, érettségizés, szemesülés azzal, hogy úgyse vesznek fel sehova (köszönöm ezt azoknak a mélyen tisztelt, teljességgel jószándékú, magyar embernek akik az idei tanévre már fenekestül felforgattak mindent, aminek köze van a felsőoktatáshoz és ezzel elvágva minden továbbtanuláshoz fűzött reményt, főként azok körében akik azt nem tudják megfizetni. Magyarország, én így 'szeretlek' )


Ezzel, a rövid kis hálámat kifejező mondattal ezt a bejegyzést le is zárnám. De ne csüggedjen senki. Olyan még sosem volt, hogy sehogy se lett volna. Mindíg lesz holnap, mindíg az orrunk előtt van a ma és mindíg követ minket egy tegnap. És legnagyobb részben mi döntjük el, hogy mindez milyen körülmények közt zajlik. 


Na jók legyetek :)


 


Hozzászólások száma: (1)