/ A TE történeted

A TE történeted

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!
Tini lettem?? Új gimi?? Ehhez én még kicsi vagyok...
2009-11-14 Nincs hozzászólás
Sokáig úgy gondoltam, hogy bárminek ellen tudok állni, és hogy van önkontrollom. De aztán az elmúlt egy évben úgy érzem, drasztikusan megváltoztam. Mindenki ismeri azt az érzést, amikor hirtelen úgy érzi magát, mintha más bőrébe bújt volna. Ha még nem éreztél ilyet, majd fogsz!
2009-11-13 Nincs hozzászólás
Szánj néhány percet az alábbi történet elolvasására. Aztán gondold át, hogy Te mit tehetsz, ezen belül mindent megteszel-e azért, hogy környezetedben senkinek ne kelljen hasonló helyzetet átélnie?
2009-11-09 Nincs hozzászólás
Ez a történet egy jó barátnőm - nevezzük Katának - története. Szerintem az egész sztori tanulságos, és persze mások számára is ismerős lehet a helyzet, avagy az, hogy milyen is várni az első szexuális élményre.
2009-11-03 Nincs hozzászólás
Úgy tűnik, mintha nem lennének olyanok, akik nyíltan beszélnek a női önkielégítésről. Ez a téma a legtöbb nőnél tabunak számít. Vajon bűn az, ha valaki elégedett a testével?
2009-10-20 Nincs hozzászólás
Barátnőm negyedikes koráig az alkoholista édesanyjával élt. 4 éves korában elváltak a szülei, az édesanyja egyedülállóként nevelte. Mindig részeg volt.
2009-10-11 Nincs hozzászólás
A kaja volt a legjobb barátom. Az evési rendellenességeim 12 éves korom körül kezdődtek, bár már előtte is sokszor fojtottam a dühömet, bánatomat az evésbe. Fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is bántalmaztak kis koromban. Azt hittem, hogy mindezt azért, mert rossz gyerek vagyok.
2009-10-04 Nincs hozzászólás
A szex két, egymást szerető ember érzelmeinek kiteljesedése.Sokan elkövetik a hibát, hogy valakinek odaadják szüzességük, pedig nem is vágynak még rá igazán, de nem akarják, hogy kedvesük elhagyja őket. Ezt én is elkövettem, és remélem ez elriaszt titeket a hirtelen hozott döntésektől.
2009-09-27 Nincs hozzászólás
„Gyűljetek körém fiúk és lányok.” Van egy kis történetem számotokra. Habár figyelmeztetnem kell titeket: ez nem egy tündér vagy estimese. Ez Gabi, a legjobb barátnőm sztorija, arról, hogy hogyan is kezdte.
2009-09-23 Nincs hozzászólás
Félelem a fájdalomtól, szorongás amiatt, mennyit kéne várnod és aggodalom amiatt, vajon milyen leszel az ágyban...Add hozzá mindehhez a barátok által elmesélt rémtörténeteket az elsőről...Ismerősen hangzik? Pedig nem kell rémálomnak lennie az elsőnek!
2009-09-21 Nincs hozzászólás

<<  1 ... 29 30 31  >>