/ A Te történeted / Viszonzatlan szerelem
  2017-07-05
Közzétéve

Viszonzatlan szerelem

A történetem, ami velem történt meg egy, az első szerelmi történet, ami máris csak egy viszonzatlan, egyoldalú szerelem volt.

Az egész történet kezdete és lényege kicsit több mint három éve történt meg velem, de úgy érzem ezt most ki kell adnom magamból, hátha megkönnyebbülök ha így teszek. Szóval ez egy iskolai kiránduláson kezdődött amire (már csak volt) csapattársammal mentem el. Ő ismerte egy kicsit a lányt, akivel ott jobban megismerkedtünk, ők ketten jó barátok lettek, én is jóba lettem vele, de már ott kezdtem érezni, hogy ez az én részemről több mint barátság. Kicsit több mint egy hétig voltunk együtt a kiránduláson, majd ahogy hazajöttünk elkezdtünk facebookon is írogatni egymásnak.

Maradjunk barátok…

Vagyis csak én írtam neki, Ő szinte soha nem keresett engem. Én teljesen beleszerettem, Ő volt az első, aki ennyire fontos volt számomra, így nem vettem észre azt, hogy én nem érdeklem őt, még talán, mint barát sem. Próbáltam egyre közelebb kerülni hozzá, és egy másfél hónap múlva szerelmet is vallottam neki. Ekkor Ő csak annyit mondott, hogy maradjunk barátok, de mindketten tudtuk, hogy ez már sose lesz barátság, de én azért még próbálkoztam.

Visszautasítás

De Ő nem a legfinomabban utasított vissza, sőt… egyszer csak nem válaszolt semmilyen üzenetemre, semmit nem tudtam róla akkor egy darabig. Egy délután amikor felnéztem Facebookra csak úgy kíváncsiságból azt látom hogy jött egy új üzenet. Amikor megnyitom, látom hogy az egyik barátnője írt, ekkor még reménykedni kezdtem, hogy talán minden jó lehet, de nem az lett. Olvasom az üzenetet, amiben az állt, hogy ne írjak neki többet, erre én azonnal visszakérdeztem, kár volt. Máris írt már Ő hogy hagyjam már békén őt is meg a barátnőjét is. Itt teljesen összetörtem.

Csak rá gondoltam

Az egész nyáron csak rá gondoltam és semmi értelmes dolgot nem csináltam a nyáron. Szeptember, kezdődik a suli ahonnan már Ő pont elballagott mivel egy évvel idősebb nálam. Minden napom unalmasan telt sokáig csak rá gondoltam. Egyszer hazaúton látom, újra előjött minden gondolatom, amik még szinte el se tűntek.

Eltelt egy év

Utána egy évig nem is volt semmi. Ugyanabba a középiskolába jelentkeztem majd kezdtem el járni mint ahova Ő is jár. Újra ráírtam ezzel az alibivel és jól elbeszélgettünk. Majd egy évig aránylag jól elvoltunk, semmi különös nem volt, már úgy éreztem, hogy sikerült elfelejtenem az érzéseimet iránta és már csak barátként tekintek rá. Ekkor jött egy olyan este, amikor volt egy koncert, amire haverokkal elmentünk. Négyen voltunk, ketten elmentünk más barátainkhoz hogy igyunk egy kicsit. Amikor visszamentünk, elmentünk haveromhoz, felmentünk hozzá dumáltunk meg úgy elvoltunk.

Az alkohol hatása

Az alkohol hatására elővettem a telefonom és ráírtam. Nem tudom a mai napig, hogy miért tettem és leírtam neki hogy még most is szeretem és mindig is szeretni fogom. Másnap írtam neki, hogy csak azért írtam mert kicsit részeg voltam de nem akarta elhinni.

Az első szerelem

Azóta eltelt egy év és talán egyszer beszéltünk facebookon, de a suliba elég gyakran látom. Amikor látom eszembe jutnak az érzések amiket éreztem iránta, mégis csak Ő volt az első szerelmem.

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!