/ A Te történeted / Csók
  2014-03-25
Közzétéve

Csók

Július közepe volt. Teljesen új környezetben voltam, nem ismertem senkit. Magányosan ültem az egyik parki padon... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

 

Csók

 

Július közepe volt. Teljesen új környezetben voltam, nem ismertem senkit. Magányosan ültem az egyik parki padon. El voltam merülve a gondolataimban, mikor egy fiú megszólított:

-Bocsi, szabad ez a hely?

-Persze.

A fiú leült. Elővett egy könyvet és olvasni kezdte. Egész végig a fiút néztem, nem tudtam miért. Egy furcsa érzés fogott el. Mintha száz pillangó repkedett volna a gyomromban, pedig azt sem tudtam, hogy ki az idegen. A fiú észrevette, hogy figyelem, kérdőn rámnézett.

-Nem láttál még embert olvasni?

-Jaj, bocsi, ne haragudj, nem akartalak bámulni!-mondtam zavartan, annyira égő volt az egész

-Ugyan nincs semmi. Kovács Tomi vagyok.-mutatkozott be egy mosollyal

Ennyi, kész vagyok. Ez a mosoly! Egyszerűen mesés.

-Nagy Hanna. -mondtam miközben gyönyörű, sötétbarna szemeibe néztem.

Biztos, hogy elvörösödtem. Nem hiszem el, hogy ennyire zavarba tudott ejteni.

-Szép ez a park!-mondom, más nem jutott eszembe

-Szerintem is. Nem láttalak még itt.

-Az biztos. Tegnap költöztünk ide a családommal.

-Akkor üdv a városban. Miket láttál eddig?

-Csak ezt a parkot, közel van a házunkhoz.

El sem tudom hinni. Ez a srác maga a főnyeremény. Sötétbarna, lazán kócos haj, sötétbarna szemek, enyhén kigyúrt test és még kedves is.

-Szeretnéd, hogy megmutassam a várost?

-Remek lenne!

Mindent megmutatott, meghívott egy fagyira. Sokat mesélt nekem az életéről, barátairól. Elmondta, miket szeret csinálni, mi szeretne lenni. Úgy érzem, hogy egy kicsit az életem részévé vált. Én is sok mindent elmondtam neki, az eddigi életemről. Látszódott az arcán, hogy érdekelte. Épp a mozi előtt mentünk el, mikor megláttam, hogy az egyik kedvenc filmemet, holnap fogják vetíteni.

-Ez a kedvenc filmem!-mondtam ki hangosan is, a plakátra mutatva

-Ezt a filmet én is szeretem! Van kedved eljönni majd velem?-kérdezte azzal a csodás mosolyával az arcán- Fél hétre érted megyek, hogy biztos ne késsük le a     

Még mindig nem veszi le rólam a szemét. Semmi idegesség nem látszódik rajta. De miért gondolta, hogy nem szeretnék elmenni vele? Talán ezt olvasta le az arcomról? De nem is gesztikuláltam! Válaszolnom kellene, mert a végén egy idiótának fog hinni. Gyerünk Hanna! Mondd már ki, hogy igen!

-Igen, van kedvem. De hogy jössz el értem, ha azt sem tudod, hogy hol lakom?-kérdeztem incselkedve, hátha egy kicsit zavarba tudom hozni

-Gondoltam elmondod. Elvégre el akarsz jönni velem!

Oké. Komplett idiótát csináltam magamból! De nem nevetett ki. Helyette frappánsan válaszolt. De vajon én is tetszek neki? Nagyon várom már a holnapot.

Mindjárt fél hét! Nagyon izgulok. A kedvenc csőfarmerom és pólóm van rajtam. Még a szerencsekarkötőm is felvettem. Jó lenne, ha majd haza is kísérne. Csöngettek! Ez biztos ő! Gyorsan felkentem a szájfényt és az ajtóhoz rohantam.

-Szia!

-Szia, ezt neked hoztam!-mondta és egy szál vörösrózsát nyújtott át nekem

Hozott nekem virágot! Jaj, milyen cuki!

-Köszönöm! Mindjárt jövök, belerakom egy vázába

Elindultunk a mozi felé. Bementünk a vetítőterembe, elfoglaltuk a helyünk, és elkezdődött a film. Egy ijesztő résznél tartottunk, összerezzentem. Láttam Tomin, hogy vívódik magában, de nem tudtam, hogy min. Aztán rájöttem, mikor egyik kezével átkarolt. Ránéztem, ő belenézett a szemembe és küldött egy csábos mosolyt. A film végéig így ültünk, majd haza kísért. Már majdnem a házunknál voltunk, mikor belekulcsolta a kezét az enyémbe. Megálltunk a kapunk előtt, lehajolt hozzám és megcsókolt! Azt hiszem, beleszerettem, egy nap alatt!

VÉGE

 

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!