/ A Te történeted / Képzeld el!
  2014-03-24
Közzétéve

Képzeld el!

Ott áll veled szemben, mélyen a szemedbe néz, egyre közelebb vagytok egymáshoz, a kezei derekadon pihennek. Megcsókol... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

 

Képzeld el! 

 

 

Ott áll veled szemben, mélyen a szemedbe néz, egyre közelebb vagytok egymáshoz, a kezei derekadon pihennek. Megcsókol. Boldog vagy, az egekben jársz, elönt a forróság és azt gondolod, bár sohasem érne véget. Rajtad múlik, de teszel egy próbát , eltaszítod magadtól. Megint a szemedbe néz, te vissza mosolyogsz rá, ő is mosolyog és nevetni kezd, te is nevetsz aztán újra megcsókolod és már tudod, hogy ez sohasem érhet véget. A szíved most ezerszer hevesebben ver, mint máskor, az izmaid teljesen ellazulnak, élvezed. Az ölébe emel, olyan fiatal és erős. Soha nem érezted még ilyen biztonságban magad, mint mellette. Annyit kérdezel: - Hol voltál eddig?! Mire vártál? A válasz : - Rád! 

Annyira egyszerű boldognak lenni. Annyira egyszerű valakit boldoggá tenni. Akkor miért zárod ki a szívedből a szerelmet? Mi a szerelem?  A szerelem két ember találkozása. A szerelem szeretet. A szerelem mindenkié. A szerelem boldoggá tesz. Szerelmesnek lenni az amikor belép a szobába, mély lélegzetet veszel,  a szíved üteme egyre csak gyorsul , talán még a szád is tátva marad. A szerelem beszél hozzád, elmondja neked hogy ő milyen csodás, hogy mennyire szépek a szemei. Legszívesebben kiugranál a bőrödből mikor köszön neked, vagy csak egy szelíd mosolyt küld feléd. A szerelem olyan akár a májusi zápor, felfrissít, felvillanyoz. A szerelem felmelegít ha fázol, megnyugtat ha ideges vagy, megvigasztal ha bánt valami. 

Van az a pont, amikor el akarod felejteni ezt és szabadságra vágysz, kötöttségek nélkül. Jó elmenni úgy kikapcsolódni, hogy senki nem kémkedik utánad, hogy esetleg félre lépsz vagy sem. 

Képzeld el! 

Jön egy üzenet : - Ma este parti?! - Miért is ne, menjünk! 

A szobádban vagy, a te kis szentélyedben. Bekapcsolsz egy dögös zenét, becsukod a szemed, hogy végiggondold az estét. Ez egy oltári buli kezdete. Még a hideg is kiráz a gondolattól, majd kinyitod a szemed és elkezdesz táncolni, így hangolódva az éjszakára. Belenézel a szekrényedbe. Ott az a rengeteg ruha, nem is igazán tudod, hogy mit kapj fel. Hódító akarsz lenni, azt akarod hogy te légy a legvonzóbb és hogy mindenki téged figyeljen mikor betoppansz. Fontos akarsz lenni. Azt akarod hogy az ismerőseid szexi haverjai azt kérdezgessék : - Ki ez a bombázó?!  Úgy akarod érezni magad mintha te lennél az egyedüli nő a Földön. 

Beállsz a zuhany alá. Kinyitod a csapot, a forró víz végigpereg az egész testeden, közben őrült zene szól a hálódból. Már teljesen ellazultál. Zuhanyzás után kiválasztod a legvonzóbb fehérneműt, beállítod a hajad és a sminked. Olyan szemeket varázsolsz magadnak, hogy még a sztárok is megirigyelnék. Ha ez mind nem lenne elég, még egy utolsó simítás, egy kis parfüm és indulás. 

Sok fiatal esik az éjszakai lét csapdájába. Mindenki arra vár, hogy találkozzon valakivel akit nem érdekel hogy ki vagy, vagy mit akarsz, csak az hogy eltölthessen veled egy mámoros éjszakát és olyan élményt nyújthasson amiről még nem is álmodtál. Persze némi ital és dohány mellett ez mind valóra is válhat. De nem mindig alakulnak úgy a dolgok ahogy várnád. Vigyáznod kéne magadra. Vannak olyan fiatalok akiket nem érdekel semmi más csak hogy hétvégenként elszabaduljon a mindennapokból és kiengedje a fáradt gőzt . Már ember számba sem néznek, ha nem vagy dönthető. Szóval hogy légy valaki, vagy hazudnod kell vagy cselekedned. Sokan választják ez a két lehetőséget. Pedig az élet többről szól, mint az emlékezetvesztésig tartó ivászatról, dohányról, más egyéb szerekről és a szexről. 

Képzeld el! 

Elindulsz egy buliba amelyhez nagy reményeket fűzöl. Megérkezel és felcsillan a szemed a rengeteg jobbnál jobb pasi láttán. Érzed a rád szegeződő tekinteteket és úgy érzed ez felejthetetlen lesz. Egyik ember után jön a másik után, hogy köszöntsön téged és barátaidat. Szinte már büszke vagy rá hogy ennyi barátod van, de végig tisztában vagy azzal, hogy mit akarnak tőled. Viszont most semmi sem ronthatja el a kedved. A férfiak már szinte versengenek a figyelmedért, ki is használod és engeded hogy italokat vegyenek neked, amitől  szépen lassan kábulatba esel. Hívogat a parkett és a fülsüketítő zene. Már nincs tartásod, minden jöttment fiúval őrült táncba kezdesz. Forog a világ, te csak kacarászol. Mert tudod hogy bármit megkaphatsz. Sajnálni kezded azokat, akik nem jöttek el, de egy idő után már semmi nem érdekel. Egyre inkább levetkőzöd gátlásaidat. Várod a férfit, aki elég jó lesz ahhoz, hogy a bugyidba juthasson. 

Kimész hogy rá gyújts egy cigire. Szívod, fújod. Egy ideig ezt ismételgeted majd egy laza mozdulattal eldobod, utána nézel s mikor el akarod taposni valaki megelőz. Végigméred az illetőt. Mielőtt megszólalhattál volna ő azt feleli: - Ugye tudod ez mit jelent?!  Egy pillanatra elgondolkozol, hiába egyértelmű  mire gondol. Tetszik amit látsz. Ő egy olyan ember akinek többet engednél a szokásosnál. Öt perc alatt ledumálja rólad a ruháidat. Tetszik a hangja, a beszéde, az arca és minden más egyéb is. 

Ilyenkor persze azt hiszed hogy ez nem egy éjszakáról fog szólni, hogy ez más lesz, ő tökéletes, de tudnod kell hogy aki egy ilyen helyre megy, az nem életre szóló szerelmet keres. Miután vége az éjszakának és kihasznált, szépen kitesz jobb esetben a házatok előtt, vagy sétálhatsz haza a sötét sikátorokon és utcákon keresztül, arra várva hogy bármikor elrabolhatnak, megölhetnek, megerőszakolhatnak. Na persze mikor elindultál a buliba ez számításba sem jöhetett volna, de ez is megtörténhet. Főleg ha csinos vagy és kiszolgáltatott. Szerintem senki nem akar ilyen sorsot szánni magának. Jó, lehet hogy simán haza érsz és nem esik bajod azon kívül hogy rohadtul kihasználtak és majd azzal fogod nyugtatni magad, hogy ebből biztosan lesz valami és jelentkezni fog. Ha mégsem jelentkezne azzal vigasztalódsz, hogy ezt úgy is vehetjük, te is kihasználtad őt. Na és a betegségekről  még szó sem esett. Ja és köztudott hogy a részegen felhúzott óvszer sem épp a legbiztonságosabb, hiszen nem vagy teljesen tudatában annak hogy rendesen helyezted-e fel és ki fog arra gondolni hogy ki  szakad-e a gumi. A szülés a világ egyik legszebb dolga csak nem egy olyan embernek aki nem tud rendes nevelést biztosítani egy gyermek számára. Ha pedig elveteted az nem csak gyilkosság, de életre szóló trauma is főleg ha többé esetleg nem eshetsz teherbe. 

Úgyhogy menj csak nyugodtan bulizni és szedj össze valami jó csávót akinek még a nevét se tudod és hátha olyan emléket hagy neked amit soha nem fogsz kiheverni. 

Egy idő után rá fogsz jönni, hogy a kapcsolatokban nő fel az ember és nem lehet úgy élni ahogy azok az emberek. 

 

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!