/ A Te történeted / Tudod milyen...?
  2014-03-12
Közzétéve

Tudod milyen...?

Tudod milyen nevetni ha fáj is, Tudod milyen sírni, ha látja más is?... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

 

Tudod milyen...?

 

Tudod milyen nevetni ha fáj is, Tudod milyen sírni, ha látja más is? Tudod milyen, ha szíved majd meg szakad, Tudod milyen, ha az érzés kegyetlen.....marad? Tudod milyen, nap mint nap rettegve felkelni, Tudod milyen mindig remegve remélni? Tudod milyen újból a padlón feküdni, Tudod milyen minden napot szimplán túlélni? És azt tudod, hogy milyen szeretve lenni? Szerető karok közt ölelve lenni? A világ minden gondját pár órára elfeledni? Tudod milyen egy szép réten bolondozni, Barátokkal emlékeket újraélni? Mert ezt az utat így kell végig járni, Őszinte mosollyal, s egy percét sem bánni!

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!