/ A Te történeted / Szenvedésem Lapjai
  2014-03-06
Közzétéve

Szenvedésem Lapjai

Amikor azt hiszed, hogy minden rendben és egy pillanatra tökéletesen boldog vagy. Örömmel ébredsz fel és egész nap úgy érzed repülni tudnál a boldogságtól... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

Szenvedésem Lapjai

 

 

Amikor azt hiszed, hogy minden rendben és egy pillanatra tökéletesen boldog vagy. Örömmel ébredsz fel és egész nap úgy érzed repülni tudnál a boldogságtól. Majd ugyanaz az ember aki adta a boldogságot ki is tépi a kezedből, a lelkedből mindenhonnan és megint csak az a szürkeség marad ami előtte volt... Mintha nem lennének színek nem lenne élet megszűnne a napsütés remegve sírsz és úgy érzed teljesen egyedül vagy, teljesen értéktelen és haszontalan ezen a világon.

Mintha a mellkasod üres lenne és nem dobogna a szíved, nem lenne tüdőd, a földön fekve fuldokolsz és egyszerűen nem tudsz levegőt venni, de akkor már nem is bánod mert az élni akarás legcsekélyebb nyomát sem érzed a lelkedben. Ismered az érzést? Mikor úgy érzed már nem számít semmi? Mikor csak a csalódottság keserű ízét érzed s magadban azt kántálod „Miért?” de a választ nem leled. Tudod, hogy vége kell, hogy legyen már végleg mert ez egy ördögi kör. Sosem lesz jobb, de mégis ott az az icipici fény az alagút végén és nem más az mint a Remény. A remény ami a legkétszínűbb dolog ami csak létezik.

Azt suttogja állj fel, azt, hogy talán még sikerülhet, működhet csak még egyszer próbáld meg! Újra meg újra rávesz ugyanarra az őrültségre és észre sem veszed mikor századjára dőlsz be neki, de megteszed százegyedszerre is mert nem hagy nyugodni „Mi van ha most igazat mond?”… S már semmi se számít csak az, hogy az a BIZONYOS ember megint elvett mindent amit tegnap a kezedbe adott... Mert Ő ilyen, mintha őt ezért kellett volna megismerned, hogy egyszerre jutalmazzon és büntessen... Benne van ő minden örömödben, mosolyodban, de egyszerre minden könnycseppedben és sikolyodban is...

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!