/ A Te történeted / Csalodas benned
  2013-07-07
Közzétéve

Csalodas benned

Alomvilagbol a valosagba

Két évvel ezelőtt megismerkedtem egy csodálatos fiúval. Amikor legelőször megpillantottam az utcán szívverésem gyorsabb lett, megszűnt pár percre körülöttem a világ. Rám pillantott, elvesztem két szép kék szeme tekintetében. Mosolya lenyűgözött,valahol belül éreztem, hogy nem lesz vége a dolognak ennyivel. Pár nappal később elkeztünk beszélgetni. Nagyon kedves volt, elmondta, hogy örül, hogy barátok vagyunk, hogy megismerkedtünk. Mindig volt amiről beszélni nem unatkoztam mellette. Elmesélte, hogy egyszer szeretett egy lányt, aki inkább mást választott helyette. Mindent megtudtunk beszélni aminek csak értelme volt, mindaddig a napig, amíg félreértések keztek adódni. Az unokatesóm, Lívia sokszor bekavart a dologba. Olyat  állított, hogy az állítólagos srác aki nekem tetszik folyton hülyének néz.Abban a pillanatban nem tudtam kinek higgyek. Este amikor újra rámírt rákérdeztem nála a dologról, de mindent letagadott. Sokat tengődtem, míg arra a döntésre jutottam, hogy hiszek neki, hisz nem lenne oka hazudni.                                                                      

Teltek a hetek,volt mikor ő szólt be volt mikor én.Olyan is volt hogy órákon át csak beszéltünk, beszéltünk nem  törődve semmivel. Néha napján még össze is futottunk az utcán. Majdnem minden nap láttam őt.Nem is volt fura, hiszem az egyik kedves rokona tőlünk pár utcányira lakott. Egy este mikor beszéltünk felhozódott az, hogy mit érzek iránta. Nagy nehezen, de kiböktem azt, hogy tetszik. Erre ő azt felelte: Szerintem, még te sem tudod mit érzel,...csak úgy gondolod, hogy jó velem beszélni meg minden, de semmi több,.. Bár én ezt nem tudhatom. Ez volt a felelet.                       

Nem is törtem sokat magam ezen, hiszen nem változott közöttünk semmi, barátok maradtunk aminek örültem. Egyszer aztán mintha villám csapot volna belénk, minden megváltozott. Nem írt, ha írtam nem írt vissza, nem értettem mi baja lehet. Megharagudott. Gőzöm se volt, hogy mi lelte, de annyiban biztos voltam, hogy valaki bekavart. Teltek múltak a napok, de csak nem írt. Megszűnt közöttünk a kapcsolat. Nagyon bántott hiszem nem értettem mi lehete ennek az oka.

Nem ír, nem válaszol, de ha az utcán összefutunk mosolyog, néz és köszön. Nem értettem előre azt, hogy mi lehet hiszen nem viselkedik így az ember avval akivel nincs jó kapcsolatban. Teltek a hetek, a hónapok, de csak nem beszéltünk. Egyszer aztán elkértem az unokatesójától a telefonszámát, hátha tudok vele beszélni és el rendezzűk a dolgokat. Még mindig csak abban reménykedtem, hátha úgy fog velem viselkedni, mint azelőtt. Egy délután a barátnőmmel mentünk sétálni. Remek alkalom volt arra, hogy beszéljek vele.

Elmondta, hogy nem haragszik rám, de én nem hittem el ezt. Majd jött a fesztivál. Ott volt, a gyerekekkel játszott épp, amikor megpillantottam. Még mindig éreztem iránta valamit,valami különlegeset. Épp a barátnőimet vártam, amikor odajött a kerthez és mélyen a szemembe nézett és mosolygott. Nagyon boldog voltam. Ezután már ritkábban láttuk egymást hiszen megkezdődött a suli. Mindenki el volt foglalva a maga bajával, nem törődtem már annyit én se vele, de legbelül mindig is éreztem, hogy ő az első és örök szerelmem.

Nem is olyan régen a barátnőm beszélt vele és elmondta neki, hogy nem tetszett az, hogy mit mondnak mások. Kavartak valakik, a barátaim közül. A mai napig se tudom, hogy kik lehettek azok és hogy mit hazudtak neki, mert erről nem mesélt Elizának. Amikor megtudtam, írtam neki egy üzenetet, hogy beszéljük meg, de persze erre sem érkezett válasz...............................................................Eltelt azóta 2 hónap, nem láttam őt és nem is beszéltem vele. Eleinte nehéz volt megszokni ezt az érzést, de sikerült. Már nem érzek iránta semmit. Se rosszat, de jót se. Elfelejtettem végre, vége szakadt a két év gyötrelmeinek,vége a fájdalomnak.

Üdv,Viki

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!