/ A Te történeted / Igaz szerelem vagy talán mégsem?
  2013-04-26
Közzétéve

Igaz szerelem vagy talán mégsem?

Hát egy igen érdekes történet egy kapcsolatról.

Az egész dolog  2011-ben kezdődött. Azt mondani se kell, hogy első szerelemről van szó. Én tényleg szerelmes voltam…nagyon is szerelmes, és azt hittem, ő is szeret engem. Kb. 1-másfél hónapot voltunk úgy, hogy nem jártunk, de nagyon is közel voltunk a dologhoz. Viszonylag sok időt töltöttünk együtt és én tényleg abban a hitben voltam, hogy szeret.

De egy nap, amikor megbeszéltünk egy találkozást, az egyik barátnőm felhívott, hogy érdekes dolgot látott az interneten egy közösségi oldalon…A fiú, akit szerettem, kapcsolatban volt egy ismeretlen lánnyal.. mint kiderült, a lány csak nyaralni jött le oda, ahol laktunk…És hogy minden jó legyen, a szüleim is elváltak, tehát még anyámmal el is költöztünk. Akire ilyen időben támaszkodhattam volna, akiben bíztam, elhagyott egy olyan lányért. Tudtommal a kapcsolatuk 8 hónapig tartott.

2012-ben, amikor szakított a lánnyal, kis idő múlva jött hozzám, hogy meg kéne beszélnünk a dolgokat 8 hónapra visszamenőleg. Nem tudom miért, de belementem... Megbeszéltük a dolgokat, és utána találkoztunk párszor. És én megint beleszerettem. Összejöttünk, már több mint 1 éve vagyunk együtt.

Amikor összejöttünk, minden nagyon jó volt, de mostanra a kapcsolatunk kezd kicsit más lenni. Én most azon vagyok, hogy javítsam, nem tudom ti, hogy vagytok vele és esetleg butának tartotok, hogy egy ilyen eset után is visszavettem…őszintén én sem értem magamat. Köszönöm, ha elolvastátok a történetemet :-)

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!