/ A Te történeted / Egy borzalmas este-Tanulj a hibámból!
  2012-09-29
Közzétéve

Egy borzalmas este-Tanulj a hibámból!

Alkohol, cigi, fű, szex és drogdílerek... Olvasd el, és tanulj belőle!

Mit is lehetne mást várni egy 16 éves kislánytól. Sajnos a mai fiatalság elég züllött.

Hogy is lehetne éjszakai életet élni alkohol, cigi és fű nélkül. Mindig is tudtam, hogy mocsok dolgok zajlanak, amint eltűnnek az utolsó napsugarak. Sok mindent próbáltam már elhitetni magammal, de csak a két nappal ezelőtti éjszaka után mondtam, hogy itt elég lesz.

Mindig is nagy bulizós, ivós voltam. A nyáron rászoktam a cigire. Egyre többet ittam és egyre bevállalóbb lettem. Részegen mindenbe belementem. Már a fél város azt beszélte rólam, hogy egy "alkoholista drogos ribanc" vagyok. Az igazság az, hogy mindent magamnak csináltam, a pár nappal ezelőtti este is az én hibám volt.

Egy drogos sráchoz mentem fel. Alkohol hatása alatt voltam, mikor felhívtam telefonon, hogy cucc kéne. Utána kezdtem gondolkodni, hogy mit is csináltam. Végül elmentem hozzá. Felmentem, és már éreztem, hogy ez nem lesz így jó. Igazából, amit együtt csináltunk az jó volt. Nem volt erőszakos, teljesen normális volt - úgy ahogy… Volt minden, amit el lehet képzelni két különböző nemű és egy ágy társaságában. Minden jó volt, ő is csak egy egyéjszakásnak vette, én is.  Viszont a következő pár óra maga volt a pokol.

A srác elment fűért, és mikor visszaért hozott magával egy másik srácot, aki, hogy is mondjam szépen, csak "azt" akarta. Biztos voltam benne, hogy összebeszéltek a plusz grammért… Éreztem, hogy nem lesz jó, alig akartak elengedni. Végül összekaptam a ruhám és szó nélkül kisétáltam az ajtón. 

Most jelenleg kisvárosban lakok, hamar híre fog menni ennek az egésznek, és megint kezdődik előröl a beszólás és mindennek lehordás. Amit főztem, azt meg is eszem. Magamat kevertem bajba, én kerestem a srácot, én akartam cuccot. Minden az én hibám volt. A srác is mondta az elején, hogy nagyon buta vagyok. És tényleg… Hülye vagyok, üssetek. Csak elakartam menni jól érezni magam, és ez lett a vége.

Tényleg szánalmas vagyok, elrontottam az életem. A szüleim mindig is a jóra neveltek, nem kívánhatnék nálunk jobb szülőket. Mindenem megvan, ami kell. Tökéletes lehetne az életem, ha nem keveredtem volna rossz társaságba. Úgy érzem, hogy elveszett a remény. Innen nincs már vissza…

Amit a végére mondhatok tanulságnak! Ha még nem szoktál rá az italra, a cigire, a fűre nagy ívben kerüld el, tanulj az én hibámból. Inkább legyél otthon szombat este, minthogy valahol részegen befüvezve fetrengj. A mai világban ezek elkerülhetetlenek az éjszakában. Sajnos ide jutottunk, mi jöhet még? 

Emm

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!