/ A Te történeted / A nagy szerelemtől az első szexuális együttlétig
  2012-05-08
Közzétéve

A nagy szerelemtől az első szexuális együttlétig

Rátalálsz a nagy szerelemre. Vágysz rá. Mindenhonnan a szex folyik. Aztán mindenkitől azt hallod, hogy ez rossz dolog...Érthetetlen!

Az az egyetlen baj manapság, hogy a fiatalok mindenhol a szexet látják, mégis megpróbálják bemesélni az összes fiatal lánynak, hogy ez egy rossz dolog. Anyukám mindig azt mondja, hogy „Ha egy fiúnak leesik a kalapja, akkor lehajol érte és visszaveszi, de a lány nem tudja többet visszavenni”. Ez aztán a régimódi felfogás… Én megtaláltam a nagy szerelmet, mégis fél éven keresztül féltem lépni, pedig lélekben már kész voltam. Ott volt bennem egy rossz érzés, hogy mit fognak szólni az emberek, a barátaim, a családom.


3 hónap után kezdtünk el jobban megismerkedni egymás testével és féltem bárkinek is elmondani, jobb híján, neten és magazinokban kerestem cikkeket a szexről. És bűntudatom volt, hogy senki se tud semmiről. És miközben élveznem kellett volna, a vágyaim kielégülését, mindig bennem volt a tudat, hogy mit gondolnának mások. Mondd, mégis kit érdekel?! A Te életed!


Aztán persze lassacskán elmondtam néhány embernek, akikben bíztam. A vélemények pedig megoszlottak, de nem a gondolataik alapján döntöttem. Meghallgattam, átgondoltam és mentem a fejem és a szívem után. És NEM bántam meg!
Nem azt mondom, hogy bármikor-bárkivel, de ha akarod és egy olyan srác van melletted, akkor mi akadályoz? Gondold meg, tudd, mire vállalkozol, hogy milyen veszélyei vannak, de ne azért ne csináld, mert a világ rossz dologként tünteti fel!
Amikor a testetek igazán együtt van, amikor nem számít a holnap, amikor csak rá tudsz figyelni. A világ egy pillanatra megváltozik, csak körülöttetek forog. Ösztönösen tudod, hogy mit csinálj és az apró hibák teszik azzá, ami, nem egy filmes jelenet és nem egy irodalmi vágyfokozó. Ez Ő. Ez Ő és Te. Együtt. Valami más. Valami igazán jó.


Nekem már az első alkalom is igazi „mámor” volt! A barátom már-már annyira odafigyelt rám, hogy féltem, hogy az aggódás miatt nem fogja élvezni.:D És az a „szörnyű” fájdalom, amitől a legtöbb lány fél, lehet, hogy mindenkinél más, de annyira senkinél se lehet vészes. Ha elég nedves vagy, akkor nem kell félned! Részemről, egy fél percig éreztem egy kis fájdalmat, aztán csak boldogságot. Nem tudom ki, hogy van vele, de én úgy gondolom, hogy egy életem van és igenis élvezni fogom, még akkor is, ha mások ezt nem tolerálják.

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!