/ A Te történeted / Amikor már nincs kiút - Nő akarok lenni!
  2011-08-22
Közzétéve

Amikor már nincs kiút - Nő akarok lenni!

Ha azt hiszed, hogy nincs tovább, és egy álarc mögött élsz, akkor közel állsz ahhoz amit én érzek...

Találkoztam az oldalon egy pár meleg kérdezővel és íróval, és most én is írnék valamit.

18 vagyok, és nem tudom, hogy mi -  jobban mondva tudom, hogy szeretem a lányokat és a fiúkat, és azt is pontosan, hogy mit is szeretnék...

Nehéz a téma, mert sokan álltalánosítanak: homo,meleg,buzi,köcsög,leszbikus,homár,pi*a nyaló,f*sz szopó - és sok más amit szoktak mondani nem csak nekem, hanem sok ismerősömnek is.Igen, jol olvastátok, SOK ismerősömnek - ugyanis nem csak én egyedül vagyok, és vagytok ezzel.

Ha azt hiszed, hogy egyedül vagy, akkor nyugodj meg - nem, nem így van! Sokan vagyunk és leszünk is.
Hogy okuljatok elmesélem azt a történetet, amit ígértem előzőleg.

"Ó szerelem mi fán terem"

Volt barátnőm - na jah, túl fiúsnak tartottam - bevallom bunkó és rohadék voltam. és szakítottunk. Itt már megvolt a felismerés, hogy hiába szeretem a lányokat, nem mindegyiket - ugye ezzel mindenki így van - már olyan 8-9 éves koromtól tudom, hogy meleg vagyok. 11 éves koromban volt az első ismerkedésem a saját illetve más testével (értsd nem szex).11 éves korom óta volt 1000+1 barátnőm, illetve egy csomó barátom - illetve "barátnőm".

Én MOST ebben a pillanatban az sem tudom, hogy ki vagy mi vagyok, de egyet tudok, van egy fiú akit szeretek, vele egy randi oldalon ismerkedtem meg, és már 7 hónapja vagyunk együtt. A páromnak van egy háza, és kb 3-4 naponként lennt alszok, eljárunk vásárolni,bicózni és intézzük az ügyeinket. Tudjuk mindketten, hogy egyszer vége lesz, de addig is élvezzük.  Külömbözőek vagyunk: pl én család centrikus, ő nem; én imádok főzni, neki a főzés csak nyűg; én szeretek vásárolni, ő útálja a vásárlást...Ennek ellenére szeretem - helyesbítek, szerelmes vagyok belé!

De valami nem stimmel, azt érzem, hogy nem vagyok jól a bőrömben. Van egy probléma: egy álarc, amiben élek.  Ha teljesen nyíltan, ennél is nyíltabban mondanám, hogy meleg vagyok, akkor is meg lenne ez az álarc, mert bár élvezem az életemet, de nem igen tudom magam hova tenni. Nem csak meleg vagyok, hanem egy sikítani akaró nő is:

"MIKOR LEHETEK ÉN??"

Az első TS barátnőmmel átéltem azt, hogy milyen az, ha egy ember nem nem az aki.  Több száz ember előtt kelett kelett úgy előadást tartania, hogy aki felkonferálta, az a férfi nevét mondta, és kitipegett egy hölgy oda...ő volt "A"

A következő lány, akivel megpróbáltam összejönni, már bonyolultabb volt, teljes titoktartás, és én ezt nem akartam...inkább hagytam, hogy élje életét, és utáljon, mert nem mentem el egy randira, minthogy összetörjem a szívét, és tönkretegyem az életét...ő volt "B"

És az előbbi kérdés, hogy "MIKOR LEHETEK ÉN??" - ezt azért tettem fel, mert rájöttem, miért vonzódtam "A"-hoz és "B"-hez:
mert csodáltam őket! Én magam is olyan akarok lenni mint ŐK...NŐ AKAROK LENNI   -   NEM AKROK ÁLARCOT! MAJD AKKOR VÉGRE ÉN LESZEK...

Elmondtam mindezt a barátomnak, aki erre annyit mondott, hogy "De nélkülem!"  - megértem, mert mint a legtöbb meleg. ő is a
tipikus férfit szereti - a szőrös durva állatokat.

Anyám tudja hogy meleg vagyok, de nem, hogy mivé akarok válni... 

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!