/ A Te történeted / Tilos a naivitás: elvette a szüzességem és kidobott!
  2011-08-20
Közzétéve

Tilos a naivitás: elvette a szüzességem és kidobott!

Hogy mire képes egy érzékeny, magányos, dark művészlélek, aki vágyik a szerelemre, valamint túlságosan is fontos neki, hogy megfeleljen másoknak. Meg kellett járnom a poklot, hogy tudjam, mi kell a boldogsághoz.

Kedves olvasók! Egy nem ma történt esetet írok most le, de sokak számára hasznos lehet. Nagyon megtetszett az oldal, és valamelyest talán én is tudok segíteni írásaimmal a fiataloknak. Leírom a történetem, ami nagyon régen… talán még egy másik korszakban történt, a 90 es évek végén.

Magamról pár szót: vallásos nevelést kaptam (ezt mindenki tudja, mit jelent = tilos a házasság előtti szex). Naivan azt hittem, hogy majd egész életemben csak egy férfival leszek majd, aki a férjem lesz. Arról álmodoztam, hogy még gimiben megtalálom az igazit, terhes leszek tőle le sem érettségizek, férjhez megyek és egy egyszerű családanya lesz belőlem. NAGYON NEM ÍGY LETT .:) Ma már nem bánom, mert tudom, hogy nem ez az út volt nekem szánva.

Hogyan is kezdődött???? Amikor kikoptam a vallási közösségekből (nem igazán csípik a rockereket) a világban kezdtem keresgélni. Annak ellenére, hogy úgy néztem ki mint egy gruftie, nagyon is erkölcsös voltam, nem ittam nem dohányoztam, és szentül hittem, hogy csak azzal a férfival vagyok hajlandó lefeküdni, aki a férjem lesz.

A szüleim nagyon féltettek, nem engedtek sehova, ebből nagyon sok vita származott, majd 19 évesen elengedtek egy barátnőmmel szórakozni. Odaült hozzánk egy volt osztálytársa, amolyan igazi nyálas bájgúnár gyerek volt, nem tudom mi fogott meg benne, talán csak az, hogy már annyira szerettem volna kapcsolatot.

Úgy tűnt, hogy nagyon nagy a szerelem, bár L. súlyos anyagi gondokkal küzdött és a háttérben ott volt egy személyiségzavaros édesanya is, aki kezdettől fogva gyűlölt engem. Az első két hónap nagyon szép volt, bár anyuci néha piszkált, és már az egész családnak én vettem a havi élelmet és tisztítószert is. (Nyugodtan mondjátok: hülye vagy! Igen, hülye voltam, mert ez a fiú házasságot ígért nekem.)

Voltak intő jelek, de én nem akartam odafigyelni, mert többek között a környezetemnek, akartam megfelelni, nagyon ciki lett volna az akkori iskolai közösségemben, hogy nekem nincs pasim. Mindenféle pletykákat kezdtek már terjeszteni rólam, hogy biztos leszbikus vagyok, vagy hermafrodita. Akkoriban nagyon meg akartam felelni a környezetemnek, és betegesen adtam mások véleményére. Ma már ugrathatnak akármivel maximum a képébe röhögök az illetőnek. Elkövettem azt a hibát, hogy kétségbeesettem harcoltam már régóta halott kapcsolatomért. Ez az amit sose szabad elkövetni. Valamint, nem akartam újra egyedül lenni, és sajnáltam azt a sok energiát (a pénzt még akkoriban nem), amit belefektettem ebbe a kapcsolatba.

Intő jelek: L. egyre többet hagyott együtt az anyjával. Én, hogy megnyerjem leendő boszorkány anyósom, főztem mostam takarítottam és még dicsértem is zsírtól csöpögő frizuráját! :D Utólag ezt nagyon szánalmasnak tartom.

A boszorkány egyre szemetebb lett velem. Terrorizált lelkileg.

L. csak későn érkezett meg, tudta, hogy nekem haza kell menni, mostmár tudom, hogy menekült előlem.

L. lemondta az utazásunkat az utolsó pillanatban az anyjára hivatkozva,  ezt is elhittem.

Női telefonszámokat találtam nála, de mindig kimagyarázta magát.

Nem hívott fel, amikor megbeszéltük.

És ami a legnagyobb aljasság volt tőle: hagyta, hogy kiírassam a fogamzásgátlót. Nem veszélytelen a szedése, én nagyon ellene vagyok, ennek köszönhetem, hogy 19 évesen már hajszálerek voltak a combomon, akkoriban bántott nagyon, ma már van akkora arcom, hogy elviseljem.

És végül… megtörtént a … hogy is mondjam… aktus? Talán még annak sem lehet nevezni.

Pokoli rossz volt, nem volt tökéletes merevedése, a péniszén egy görbület volt, ma már tudom hypospadiassial műtötték gyerek korában, emiatt vannak szexuális zavarai. És még csúnyán fogalmazva be sem tudta rakni. Nekem pokoli fájdalmaim voltak. Egy ilyen élmény után csoda, hogy hetero maradtam!!!

Ott aludtam nála, de aludni nem tudtam, egész éjjel forgolódtam, éreztem, hogy nem jó ez így. Reggel 6-kor bejött az anyja, mi még meztelenül voltunk az ágyban. Nagyon kellemetlenül éreztem magam. Az öreglány bőgött, hogy neki milyen szar az élete és milyen boldogtalan. Elég szánalmas, hogy a saját gyerekétől irígyelje valaki a szexuális életet, de ugye mint írtam, pszichiátriai kezelés alatt állt a mama.

Reggel 8-kor hazapateroltak. Tél volt, nagyon fájt a nemi szervem, járni is alig tudtam, a kialvatlanságtól még a hideg is rosszabbul esett.

Ez után a szerencsétlen eset után L. két napig nem ért rá, majd harmadik nap elmentem hozzá becsengettem.

Másnapos volt, mondta, hogy előző éjjel bulizni volt. Én nem értettem az egészet. Majd közölte velem: „baj lenne, ha csak barátok maradnánk?”

Nem értettem az egészet, zokogtam és nagyon,nagyon fájt. Miután elvette a szüzességem kidobott mint egy rongyot pedig házasságot igért!!!

Az igazat sose tudtam meg, két verziót ismerek:

  1. az anyja már annyira gyűlölt engem, hogy nem bírta elviselni, hogy ott vagyok náluk,
  2. karácsony közeledett és tudta, hogy nem fog tudni nekem ajándékot venni.

Mind a kettő szánalmas kifogás.

A tanulságok:

1. tilos a naivitás, ha egy fiú azt mondja, hogy szeret és pár hónap házasságot igér, akkor nagyon erősen szkeptikusnak kell lenni!

2. nem szabad olyan férfival kezdeni, aki gyengébb és nem tudjuk tisztelni!

3. nem kell mindenáron párkapcsolat.

4. ami már nem megy azt nem szabad erőltetni.

5. nem szabad a környezetre hallgatni!!!!!!

Az eredmény:

Ez után az eset után évekig magamat hibáztattam, pszichológushoz is jártam, de nem tudtak nekem segíteni. Sajnos nagyon sok év kellett, hogy rendbe jöjjek, hogy megtanuljam tisztelni magam, és azt, hogy milyen jellegű párt keressek.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Szeretettel:

Manson néni

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!