/ A Te történeted / Szexfüggő pszichopata volt a barátom
  2011-08-08
Közzétéve

Szexfüggő pszichopata volt a barátom

Először tizenöt éves koromban kezdtem el járni vele, és néhány évig hol együtt voltunk, hol nem. Annyira jól csinálta, mindig tudta, mit kell mondania, hogy manipuláljon engem.

Nem jöttem rá arra, hogy ő volt a legnagyobb drogdíler a városban. Nagyon megbízhatatlan volt és kierőszakolta, hogy lefeküdjek vele. Igazán nem akartam, de végül beadtam a derekamat. Onnantól kezdve mindig sikerült rábeszélnie a szexre, és azt mondta ez az egyetlen módja annak, hogy kimutassam, hogy szeretem.

Egy alkalommal két hétig egyfolytában nemet mondtam neki, erre ő nagyon gyorsan és veszélyesen vezetett (mindig így tett, ha mérges volt) a házához, és addig kiabáltam velem, míg kisírtam a szememet. Megpróbált rossz érzést kelteni bennem, hogy lefeküdjek vele. Szexfüggő volt. Nagyon féltékeny lett a fiú barátomra, akibe elkezdtem beleszeretni, és aki miatt próbáltam otthagyni őt.

Amikor a barátommal voltam, olyan ideges lett, hogy azzal fenyegetőzött megöli, ha összejövünk. Túlságosan is féltem ahhoz, hogy otthagyjam, és amikor megpróbáltam, akkor azt mondta, hogy ő szereted és az én hibám, hogy problémáink vannak.

Hogyan birkóztam meg vele?

Belementem a szexbe, és hagytam, hogy ő irányítson. Utáltam ezt, és más szemszögből próbáltam meg erősebb lenni. Nem sírtam senki előtt, mert az a gyengeség jele.

Egy idő után, amikor már rájöttem arra, hogy hogyan manipulál, elmondtam a barátomnak, aki megpróbált rávenni, hogy szakítsak, de a családom eközben mit sem sejtett. Amikor megtudta, hogy ki akarok lépni az egészből, eljegyzett, habár még csak tizennyolc voltam.

Hogyan változott a helyzet?

Küldtem neki egy levelet az eljegyzési gyűrűvel, amiben azt mondta, hogy nem vagyok kész lekötni magam tizennyolc évesen, és, hogy úgy hiszem, mi nem illünk össze Könnyebb volt levelet küldeni, mert túl gyenge, és sérülékeny voltam ahhoz, hogy szemtől szembe szakítsak vele.

Ha személyesen próbáltam volna meg szakítani vele, úgyis meggyőzött volna. Egyébként is féltem. A fiú barátomat követte, akivel hamarosan összejöttünk, és megpróbálta megölni a kocsijával. Zaklató üzeneteket is küldözgetett nekem, amikben azt írta, hogy öngyilkos lesz miattam, és hogy sohasem leszek boldog nélküle, és még csúnyább dolgokat, de végül abbahagyta.

Mi segített?

A barátom a munkából nagyon támogatott, és megmutatta nekem, hogy a kapcsolatoknak nem ilyennek kell lenniük. A barátom tulajdonképpen megerőszakolt engem, és nem érdekelte, mit érzek, amíg meg nem kapta, amit akart.

A legjobb barátom is nagyon támogatott és végül a családomnak is elmondtam, akik segítettek a levél megírásában. Azzal, hogy elmondtam a barátomnak, akivel aztán összejöttünk, ismét úgy éreztem, érek valamit, és megérdemlem, hogy boldog legyek. Érzelmileg erősebb lettem.

A tanácsom

Lépj ki belőle, amint tudsz. Ne hagyd, hogy túl késő legyen, és SOHA ne kényszerítsenek a szexre, ha te nem akarod. Tiszteletben kell tartania a döntésedet, ha még nem vagy kész arra, ahogyan ez megváltoztatná az életedet. Többet érsz ennél, és méltósággal, tisztelettel kell, hogy bánjanak veled.

Ha megpróbál irányítani téged, és elszakítani a barátaidtól, a féltékenysége miatt, vagy manipulálja a döntéseidet, vagy azt mondja, hogy a szex az egyetlen módja, hogy kifejezd a szerelmedet, NEKI NINCS IGAZA, és nem neked! Megérdemled, hogy boldogan élj.

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!