/ A Te történeted / Ezt ne tedd!
  2011-04-19
Közzétéve

Ezt ne tedd!

16 éves voltam, és nagyon zavart, hogy minden más fiú nagyobb testű volt nálam. Ezért elkezdtem hízni. A következőkben egy történetet fogtok arról látni, hogy hogyan rontottam el az egész életem.

Sokan vagyunk olyanok, akik nem fogyni szeretnének, mint a többi ember, hanem épphogy hízni mert túl vékony. Én is így voltam vele. 16 éves voltam, 174 cm, és 47 kg. Hízni akartam egy kicsit hogy rám is felfigyeljenek a csajok, ne csak jó fejnek tartsanak. Persze nem azt akartam, hogy háj legyen rajtam, hanem izom, ezért kondizni is jártam. Legelőször kipróbáltam a B-vitaminokat, de semmit sem használtak. Aztán jöttek a porok, de azok sem segítettek. Max. néhány dekát sikerült felszednem, amit persze 3 nap alatt le is adtam. Láttam az egyik oldalon egy olyan módszert a hízásra, hogy rendszeresen kell táplálkozni, mert akkor a normál súlynál nem leszel se több, se kevesebb.hamburger

De nálam valamiért ez sem hatott, még a porok is jobbak voltak. Így hát elkezdtem gyorséttermi kajákat enni. Na, ez már segített. Naponta kb. 2x mentem mekibe, 4x ettem hamburgert, 3x hotdogot, és otthon is nagyon elkezdtem enni. Az idők folyamán egyre fáradékonyabb és kövérebb lettem, nem izom nőtt rajtam, hanem háj, és már nem jártam kondizni. Szinte egyáltalán nem mozogtam. 1 hónap alatt felszedtem 26 kg-ot. (Ennyit nehéz produkálni.) Így már 73 kg voltam, és a csajok is felfigyeltek rám. Barátnőm is volt. De annyira megszerettem az evést, nem mozogtam, és csak híztam.

Újabb 2 hónap, és 98 kg lettem. De sajnos még mindig nem fogyóztam, és csak híztam továbbra is. Mert ha nem ettem ilyen sokat, akkor nagyon éhes lettem, nem éreztem magam jól. De nem voltam cukros. Tehát muszáj volt ennyit ennem. Megint 2 hónap, és már 123 kg vagyok. Ekkor be kellett látnom, kövér vagyok. Szóval elrontottam az egészet. Most 18 éves vagyok, 147 kg. És ez a súly a 183 cm-emhez tartozik. Sajnos még mindig hízok, nem fogyok. Meg mozogni is alig bírok, tehát ez is rátesz egy lapáttal. Ha neked is ez a problémád van, mit nekem volt, akkor ezt ne tedd, amit én! Mindig tudd, hogy mivel hízol, hogyan, és mikor!

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!