Főoldal / A Te történeted / Az elveszett lélek
  2011-04-04
Közzétéve

Az elveszett lélek

Sziasztok! Az elveszett lélek a második "könyvem". Szeretném veletek is megosztani, de előre szólok, hogy vannak benne hibák. Ez egy fantasy és romantikus regény, szeretem magam kipróbálni a műfajokban, de úgy tűnik, ez eddig bevált. :) Mindenféleképpen mondjatok nekem véleményt. Ha tetszett, azért, ha nem, akkor pedig azért. Előre is köszönöm! Kellemes időtöltést!

Rövid tartalom:

Minden Joanna nővé avatásán kezdődik. Vajon mi történik édesanyjával? Miért kell a jövőbe utaznia? Ki az a lélekirányító, és mit tett? Hogy lehet, hogy Jason vészes hasonmása Joanna első szerelmének, Marcusnak? Vajon sikerül Joanna küldetése és az új szerelem megtalálása? Ha szeretnél választ kapni az alábbi kérdésekre, akkor ne habozz! Olvass!

A könyvet ide kattintva töltheted le!

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!