Főoldal / A Te történeted / Egy tiszta őrült csaj
  2011-04-03
Közzétéve

Egy tiszta őrült csaj

Nem vagyok szép, sem ronda. Olyan átlagos. Egyszerű életem volt. Csak az iskolára és a barátaimra koncentráltam. Olyan "kislány" voltam. Nem érintettek a világ bajai, csak a saját kis világomban éltem.

Egyszer, kb. úgy 2 és fél évvel ezelőtt az iskolai kórussal mentünk fellépni az idősek otthonába, ekkor voltam ötödikes. Olyan gyorsan ért, mint egy villámcsapás. Először csak megszólított, majd hosszasan beszélgettünk mindenről. Nem is gondoltam soha, hogy létezik még egy Ember, akinek ugyanaz a véleménye bizonyos dolgokról. Szinte kísérteties volt, hogy valamit megkérdeztem és azt hallottam Tőle vissza, amit én gondoltam. Ez ősszel történt. Azelőtt hülyének és idiótának tartottam a fiúkat. De akkor, ott megfordult velem a világ. Közös óránk volt a kórus, szemeztünk. Kértem a barátnőimet, hogy figyeljék, néz-e :)

Téli szünet kezdődött, és akkor álmodtam először. Januártól a suliban minden péntek délutánt végigbeszélgettünk. Annyira felhőtlenül boldog voltam, még a tanulás, sőt nem csak a tanulás minden jobban ment. Jobban aludtam, sportoltam, kiegyensúlyozottabb voltam. Ötödik végén kiosztották a bizonyítványokat és annyira örültem, hogy végre nyári szünet. Nem kellett egy hétnek sem eltelnie és éreztem a nagy űrt a lelkemben. Gondoltam, biztos a barátok miatt. Egyik éjszaka furcsát álmodtam, a mai napig emlékszem rá, bár nem tisztán, de a lényeg megvan: egy szikla tetejéről akartam lezuhanni, mikor jött ő és elkapott , majd adott egy puszit és mondta, hogy nagyon szeret.

A következő napokban hozzám se lehette szólni, annyira az álom hatása alatt voltam. Minden pillanatot, amit Vele töltöttem, alaposan átgondoltam. És akkor valahogy összeraktam, hogy én javíthatatlanul és örökre belé szerettem. Onnantól kezdve nagyon szenvedtem nyáron, hogy nem láthatom.

Betöltöttem a 12-őt. Kezdődött a 6. osztály. Teljesen másképp álltam a dologhoz. Szembe jött velem köszönni is alig tudtam. És valahogy megszűntek a beszélgetések. Ő hetedikbe ment ekkor. Ha néha-néha szóba álltunk, csak ilyen felületes beszélgetéseket folytattunk, pl. hogy milyen az idő. Éreztem, hogy ő sem ugyanolyan mint 4 hónappal ezelőtt.

Ekkor kezdődtek a bajok. Nem mondhatnám, hogy belebetegedtem, de valahogy mégis. Egész évben 142 óráról hiányoztam betegségek miatt, és még kórházban is voltam. A tanulmányi átlagomat eléggé lerontottam. Senki nem értette, mi történik velem. Mikor csak egy pár szót is váltott velem, olyan boldogság áramlott szét bennem, mint még soha. De én sajnos egyre feszültebb lettem a jelenlétében, gondolom ezt ő is érezte. Mindig szomorú voltam.

Bár nagyon szerettem Őt, felületesen viselkedtem. (Még a mai napig ezt teszem.) Mert bár belül őrlődtem, a külvilág felé semmi jelét nem mutattam. Az egész eddigi életem legrosszabb időszaka volt ez.

Most a hetediket fogom befejezni. Év elején megtudtam (nem biztos forrásból), hogy tetszik neki egy lány. Ez teljesen romokba döntötte az önbecsülésemet, bár eddig sem volt valami nagy önbizalmam. Éjszaka aludni nem tudtam. Nappal volt rá példa, hogy tanórán aludtam el.  Közben megismerkedtem a fiúbarátsággal. Szerintem létezik lány és fiú közötti barátság. Egyik osztálytársam (a nevét nem írom le). Mindig megnevettetett és már csak akkor szomorodtam el, ha láttam, de ugyanúgy szerettem. És még a mai napig szenvedek. Osztálytársam nagyon sokat segített nekem mindenben.

Számtalanszor próbáltam elfelejteni, mindig sikertelenül. Lehet, hogy túlreagálom a dolgot, de én csak azt írtam le, amit éreztem/érzek. Már felvételizett egy jó hírű gimibe. Mivel hetedikes vagyok, ott kell lennem a ballagásán. Na ez lesz még egy vicces dolog: lehet dührohamot, lehet sírógörcsöt kapok, vagy csak passzívan átesek az egészen. Még a mai napig jeleket küld felém. Vagy csak beképzelem? Normális vagyok? De most komolyan. Kérdés: mit tegyek???

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!