/ A Te történeted / „A szerelem az egyetlen, ami lélekdonor”
  2011-03-17
Közzétéve

„A szerelem az egyetlen, ami lélekdonor”

Hát igen, ezzel én is így vagyok. Biztatlak, hogy legyél szerelmes és szeress tiszta szívvel. Bátorítalak, hogy olvasd el azt a kis történetet.

Azért is írok, mert mindenki volt vagy lesz szerelmes.  Az én történetem is hasonló, mint amit előttem már leírtak, de egy kicsit mégis más. Én és a barátom 6 hónapja vagyunk együtt. Ez olyan első látásra szerelem volt. A megismerkedésünk körülményei nem is olyan fontosak. Amikor először találkoztunk, itt ült nálunk a nappaliban, és én nem is foglalkoztam vele. Majd kimaradt pár nap, és újra találkoztunk a standolásnál (politikai kampányban, az utcán való szórólapozás). Meglátott. Én odamentem hozzájuk, és elkezdtünk beszélgetni…..mécses

Udvarolt nekem, rengeteg mindent mondott, én csak mosolyogtam. Este írt chaten és hát elmondta, hogy most legszívesebben mit tenne. Mondtam neki, hogy tegye azt. Így hát találkoztunk. Egy 15 éves lány péntek este, hogy megy el otthonról? Mondtam a szüleimnek, hogy elmegyek kutyát sétáltatni. El is engedtek. 2010. szeptember 24-e óta eltelt egy fél év. A legboldogabb fél év az életemben. A szüleim nagyon szeretik és kedvelik a barátomat. Rengeteget van nálunk, és sokszor itt is alszik, vagy én náluk, és az ő anyukája is elfogadott engem.

A családom teljes mértékben mellettünk áll. Nem ellenzik a kapcsolatunkat, pedig 7 év korkülönbség…. ő 22 éves és én 15. Minden szabadidőnket együtt töltjük. Sokat veszekszünk, de feleslegesen inkább azért, hogy kicsit „szívjuk egymás vérét”. Nem sok problémánk van egymással.  Ha beteg vagy mindig itt van mellettem, átjön és vigyáz rám. Volt már többször olyan pillanatom, amikor azt mondtam, hogy már nem bírom vele, nem azért, mert nem szeretem csak a hiányérzet eluralkodott rajtam. (1 hétig nem beszéltünk és 2 hétig nem találkoztunk). Ez kicsit betett nekem, de minden túléltünk. Nagyon szeretjük egymást és ez örökre így is marad. Életünk végéig.

„Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.” (Petőfi Sándor)

„Ha porba írunk valamit, elfújja a szél, ha szívünkbe írjuk örökké él. Én szívembe véstem egy szót s egy nevet, a szó szeretlek, a név a Tied.”

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!