/ A Te történeted / A gimi kezdete egyben az első szerelemé is
  2011-01-30
Közzétéve

A gimi kezdete egyben az első szerelemé is

Hát hol is kezdjem? Minden egy pénteki napon indult. Felvételire készültem.

Egy kétnapos felvételire mentem, ahová anyukám vitt el és másnap egyedül mentem haza. Nem ez a lényeg. Ahogy megírtuk a felvételit, visszamentünk a kollégiumba, ahol esti foglalkozás volt. Önismereti játékot játszottunk, melyben párokra voltunk osztva. Ahogy jöttek a párok egymás után, egyszercsak a soron következők egy nagyon vicces és kedves fiú volt az egyik tagja.

Másnap hazautaztunk. Egy hétre rá anyukám mondta, hogy nagyon jól összebarátkozott a fiú szüleivel és ismét találkoztunk. Elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kedves, vicces és okos volt. Ugyanolyan tulajdonságai vannak, mint nekem. Kiderült, hogy egy osztályba fogunk kerülni. A buszon hazafelé végig rajta gondolkodtam. Teljesen beleszerettem. Bár nem tudom, hogy ő mit gondol rólam, de ahogy beszélgettünk, úgy vettem ki, hogy ő is kedvel. Nem tudom, mit is tehetnék.

Én nagyon félénk vagyok, de ha jövőre egy osztályban fogunk járni, abba bele fogok bolondulni, mert már most hiányzik. Aznap este is vele álmodtam. Alig várom, hogy ismét találkozzunk és beszélgessünk. Mit tehetnék? Elmondjam neki az érzéseimet vagy sem?

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!