Kicsi mell

ora 2012-08-23 09:23:31
Jó napot!
Egy 21 éves lány vagyok 155 cm, és 41 kg. Nagyon kicsik a melleim, a méretem 70A. Alapból egy vékony lány vagyok, aki ehet bármit nem tud elhízni. Ez nagyon bosszant. A kérdésem az lenne, hogy mit egyek, hogy hízni tudjak, illetve mit tudok csinálni, hogy nagyobb legyen a mellem. Az optikai tuningot ki nem állhatom, mivel optikailag tényleg növeli, de ha lekerül a melltartó akkor olyan kicsi. Éppen emiatt nagyon gátlásos vagyok. Félek, hogy a páromnak nem elég nagy.
Üdózlettel: Zsuzsa

Szakértőnk válasza a Kicsi mell kérdésre

Kedves Zsuzsa!

Ha hízol pár kilót akkor számíthatsz arra, hogy kicsit dúsabbá válnak a kebleid is. Persze ha mindig is vékony voltál, akkor ez nem is tűnik olyan könnyű feladatnak. A rendszeres, gyakori étkezés és testmozgás az, amit neked is ajánlani tudok. Nyilván elsősorban olyan ételeket kellene fogyasztanod, amiknek magasabb a kalóriatartalma (tésztafélék, péksütemények, tehát szénhidrátban dús ételek). Ezek mellett fontos a megfelelő fehérjebevitel (hús, tojás, tejtermékek). Egyél kisebb adagokat, de azt gyakran. Mozogj minden nap, válassz közepes intenzitsú sportot, ami jól átmozgat. Szedj multivitamin készítményt, ez is növelheti az étvágyadat.

Sajnos egyéb mellnövelő tippet nem tudok tanácsolni, de szerintem a barátod pont úgy szeret, hogy vékony és arányos vagy. Szerintem azt is sejti, hogy nem vagy kifejezetten telt kebeltájon sem, de vannak fiúk, akik pont az ilyen alkatú lányokért vannak oda.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések