Szőrtelenítő krém

ora 2010-11-01 17:49:14
Kedves Doktornő!
Mi a véleménye a szőrtelenítőkrémről?
Melyik a legjobb termék ami nemis drága?!
Én a veet-re gondoltam de arról azt mondják hogy nem jó.. akkor melyik lenne a legalkalmasabb? vagy jó a Veet és maga a szőrtelenítőkrém??? 1-2hétig bírja?
Legyen szíves írjon már le nekem minden hasznos információt a szőrtelenítőkrémről.. mert a borotva nem jó semmire.. a gyanta és az epillátor pedig nagyon nagyon fáj..:S
Válaszát előre is köszönöm :)
Szép Napot :)

Szakértőnk válasza a Szőrtelenítő krém kérdésre

Kedves Levélíró!

A szőrtelenítő krémekkel valóban könnyen és egyszerűen megszabadulhatsz a nem kívánt szőrszálaktól. Azonban szerintem túlzás, hogy 1-2 hétig tartana a hatás, hiszen gyakorlatilag a szőrszál bőr feletti részét (meg az alatta levő mondjuk 1 mm-t) távolítja el. Így én inkább néhány napig tartó simaságot mondanék. Arra is figyelni kell, hogy csak a lábszáron ajánlott használni, ahol a bőr kevésbé érzékeny (a szőrtelenítő krémek erős vegyi anyagok).

A borotválás szintén egyszerű, de ha teljesen sima lábra vágysz, szinte naponta ismételni kell. A gyantázás igényel egy kis gyakorlatot, viszont kozmetikusnál nagyon gyorsan megvan, mire észbe kapsz, túl is vagy rajta  és nem vészes. Az epilálás kezdetben igen kellemetlen lehet, de idővel vékonyabb, gyérebb lesz a szőrzet és te is hozzászoksz. Úgyhogy ez sem fáj túlzottan. Gondold át, hogy neked melyik módszer jön be összességében legjobban. Persze váltogathatod is őket.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések