/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Hogyan felejtsem el?
  

Hogyan felejtsem el?

ora 2010-02-11 16:52:54
egy 16 éves lány vagyok, az van régen volt egy kapcsolatomés már véget ért lassan egy féléve de abba srácba attilába nagyon belestem ha lehet ugy modnani szerelems vagyok és voltam belé!nem tudom elfejteni!a szerelem mindig ien nehéz?
és ha ő érze iránt valamit akkor miért nem meri bevallani??és ha nem jön velemmég egyszer ujra ösze ?akor hogyan felejstem el de örökre??

Szakértőnk válasza a Hogyan felejtsem el? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt nem tudom, hogy ő vajon szeret-e téged, csak nem vallja be.. Ha találkoztok egymással, akkor a viselkedéséből biztosan megérzed, ha ő is gyengéd érzelmeket táplál irántad. Ha ő nem szerelmes beléd akkor a legjobb, ha tényleg megpróbálod elfelejteni. El kell fogadnod, hogy nem akar már tőled semmit. Ez nagyon nehéz, de ahhoz hogy ismét bodog lehess, túl kell tenned magad rajta. Utána pedig belekezdhetsz egy új kapcsolatba.

Ha viszont ő sem közömbös irántad, akkor át kell gondolnotok, tudjátok-e folytatni a kapcsolatot. Arra gondolok, hogy azokat a hibákat, amik egyszer már szakításhoz vezettek, ki tudjátok-e küszöbölni.

A szerelem a világ egyik legfantasztikusabb érzése, ha kölcsönös. De ha nem az, akkor sok boldogtalan percet okozhat..

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések