Mit tegyek?

ora 2009-10-24 15:20:43
Egy 13 éves lány vagyok.
Az iskolába egy új fiú jött és beleszerettem.
Az egész úgy kezdődött, hogy augusztusban be mentem az iskolába, hogy befizessem az ebédet és akkor láttam meg elösször, éppen a leendő osztályfönökével beszélgetett.Akkor már éreztem valamit.
Majd elkezdődött az iskola,évfolyam tersak lettünk mert nem egy osztályba járunk az első hetekben, észre sem vettem el is felejtettem majd egyszer megláttam szeptember vége felé.
Egyre erösebben éreztem valamit, valami különös érzést. Ahányszor elment mellettem vagy csak a közelében voltam akkor akaratom ellenére teljesen máshogy viselkedtem.
Oktober elején meg tudta az egyik osztálytársam, hogy szerelmes vagyok ebbe a srácba. Majd persze ezt megosztotta a többi emberkével,és amikor reggel bementem a terembe az egész osztály rajtam röhögött. Ez valahogy nem zavart annyira de az már igen amikor elmondták neki és meghallottam, hogy azt mondja, hogy "leszarja". Probálom elfelejteni mert tudom semmi esélyem de egyszerüen nem megy minden hétköznap össze futok vele a folyoson vagy éppen a lépcsön. Még egy kukkot sem szoltam hozzá ő se hozzám, egyszerűen nem merek elé álni. Myvippen bejelöltem ismerönnek de ő vissza vonta. Egyszerüen szőrnyű annyira szeretem legszivesebben oda rohannék hozzá és megölelném vagy egy puszit adnék neki vagy nem tudom...
Nem tudom ,hogy milyen tanácsokat tudna erre adni bárki...csak nagyon jól esett ezt leirni ide,és megosztani valakival.
Előrre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Előszöris köszönöm, hogy megosztottad velem szíved féltett titkát! Ne szégyelld az érzéseidet, az ostobán viccelődő osztálytársaid pedig még számtalanszor kerülhetnek ehhez hasonló helyzetbe! A történtek után igyekezz természetesen viselkedni. Egyáltalán nem biztos, hogy nem tetszel annak a fiúnak: egyszerűen lehet, hogy a nagymenők közé tartozik, akik megközelíthetetlennek akarnak a többiek számára látszani. Mindenesetre biztosan megjegyzett magának, még lehet, hogy eljön a te időd!

Üdvözöl: Kertész Tímea

Hirdetések