szerelem

ora 2009-08-05 15:44:11
Kedves Szakértő!
Az a gondom,hogy van egy srác akit már régóta ismerek és egy ideje már nem láttuk egymást.Illetve én láttam őt de csak amolyan köszönőviszonyban vagyunk és azt érzem hogy szerelmes vagyok d nem merem elmondani senkinek,még a legjobb barátnőimnek sem...Pedig velük mindent megosztok,most mégis nem vagyok biztos abban hogy elmondhatom-e nekik.És hát aza asrác akiről szó van az egy ideje együtt van az egyik osztálytársammal akivel szintén jóban vagyok!!Most mit tegyek?és úgy érzem hogy nem is vagyok szép,vagyis biztos az vagyok egy kicsit de csak családon belül érzem ezt mert amint egy "idegen" társaságba megyek ez az érzés valahogy elhagy...Nem tudom mit tegyek kérlek SEGÍTS!!!

Szakértőnk válasza a szerelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha a fiú egy másik lánnyal jár, valóban nem lenne most időszerű hangot adni az érzéseidnek. Az érzelmekről pedig igenis beszélni kell, ha nem is éppen a szóban forgó fiúval.

A szépség kérdése szubjektív: minden ember számára más lehet a vonzó, így mindenki találhat partnert magának. A szépség egyébként - nyilván te is tudod - nem kifejezetten csak mutatós pofi és csinos alak kérdése. Mit érhet egy fiú egy csodaszép, ám butácska, értelmes megnyilvánulásokra ritkán képes leányzóval? Használja, amíg lehet... Azt hiszem, nem ártana rendet raknod az önbizalmad háza táján. Olvass, tájékozódj a témáról, ha úgy szükségét érzed, az iskoládban akár szakember segtségét is kérheted.

Üdvözöl: Kertész Tímea

Hirdetések