/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Mi lehet a baj, mit csiná...
  

Mi lehet a baj, mit csinálhatod rosszul?

ora 2019-11-03 14:00:33
Tisztelt válaszadó!
20 éves vagyok nemsoká 21 soha nem volt még kapcsolatom még csak alakúlóm se nagyon szexuális kapcsolatom meg egyáltalán nem. Igazából valameddig el szoktam jutni a beszélgetés során de aztán vége, és ez is nagy része online mert élőbe hatalmas problémát jelent a visszautasítás kockázata, és ez nem csak a nőknél van így az életembe hanem minden területén sokszor kollégáimmal se beszélek inkább csak azokkal akit ismerek, hogy ne érjen visszautasítás. És ez mostmár rettenetesen bánt és zavar mert szeretnék végre egy olyan társat akinek szeretetet adhatok és nem feltétlen a szexről van szó. Vannak barátaim de nálam az sajnos nem játszik hogy velük menyjek és általuk ismerkedjek mert a munkám miatt elég távol kerültem tőlük.

Szakértőnk válasza a Mi lehet a baj, mit csinálhatod rosszul? kérdésre

Kedves Levélíró! Az internetes kapcsolatkeresés ma már megszokott, talán áthidalható ezzel a kezdeti nehézség. De emellett nyilván mindenképp előnyös lenne, ha az élő kapcsolataid is gyakoribbá válnának: csatlakozhatnál esetleg valamilyen társasághoz, sport klubhoz az érdeklődésed szerint.

Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések