Mit tegyek?

ora 2014-06-10 17:00:17
Tisztelt szakértő!
Korábban már írtam egy levelet, amiben arról írtam, hogy tetszik egy srác és, hogy úgy veszem észre közeledni akar felém, de ezt nem egyértelműen teszi... Erre a levelemre megkaptam a választ és nagyon köszönöm!
Most azonban újabb "probléma" adódott. Sikerült megszereznem a számát (számot cseréltünk), de csak azért, hogy át tudja küldeni a volt iskolájának a nevét. A probléma ott kezdődik, hogy közben eszébe jutott a suli neve, így személyesen megmondta. Vártam, hogy jelentkezzen, de nem tesz semmit. Szívesen felhívnám, küldenék neki egy sms-t, de nem tudom, hogy milyen indokkal keressem őt fel és meg kell mondanom, hogy nagyon tartok is ettől a dologtól (talán a visszautasítástól félek).
Ön szerint mit kéne tennem?
Előre is köszönöm a válaszát!
Üdv.:Petra

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Petra!

Szerintem érdemes lenne megpróbálnod valahogyan közelebb kerülni hozzá. Ha úgy érzed, tehetsz felé egyértelmű lépést, ami akár az is lehetne, hogy kicsit elviccelve a dolgot felhívod, mondván, hogy hiába vártál arra, hogy hívjon, kezdeményezzen. Ha ez annyira nem a te stílusod, akkor is adhat neki lendületet a kezdeményezéshez, ha haverilag közeledsz felé és úgy alakítod a dolgokat, hogy minél többet beszéljetek, megismerjétek egymást. Közben persze flörtölgethetsz vele, hogy jelezd, nem feltétlenül csak haverkodni akarsz. Odamehetsz hozzá személyesen is vagy akár írhatsz neki vagy felhívhatod valamilyen ürüggyel. Aztán remélhetőleg a továbbiakban könnyebben alakulnak majd a dolgok!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések