/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Mit is érzek valójában?
  

Mit is érzek valójában?

ora 2014-05-21 15:28:40
Tudom ez egy olyan kérdés amire igazából egy kívülálló nem tudhatja pontosan a választ, csak én...
Nemrég vagyunk együtt a barátommal (ez az első kapcsolatom), és nagyon vártam, hogy "összejöjjünk", de most, hogy ez megtörtént nagyon elbizonytalanodtam..Régebben akartam, hogy megcsókoljon, de most már tényleg nem tudom, hogy mit is akarok pontosan. (még nem fogta meg a kezem, meg nem is csókolóztunk) Abban vagyok egyedül biztos, hogy amikor közel ültem mellette jó érzés volt amikor véletlen összeért a lábunk...
Nagyon szeretnék vele beszélgetni, de amikor ráírok akkor nem igazán van témánk (ez nem az ő hibája, hanem, én mostanában zárkózottabb lettem, bár nem tudom, hogy ez betudható-e annak, hogy nem vagyok annyira beszédes; ezen lehetne valahogyan változtatni?)
Egyébként hetente egyszer találkozunk (jobb esetben) és tényleg nem tudom, hogy van-e értelme így?
Előre is köszönöm a válaszát!:)

Szakértőnk válasza a Mit is érzek valójában? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem egy kapcsolatnak ebben a kezdeti időszakában teljesen rendben van, ha nem tudod még, hogy mit érzel a fiú iránt. Fura is lenne, ha óriási érzelmek lennének benned, hiszen még nem is ismeritek egymást annyira, nem tudtátok kideríteni, jól érzitek-e magatokat együtt, mint egy pár. Adj magatoknak pár hetet és engedd, hogy élvezd, ami alakul köztetek. Ha nehezedre esik komolyabb dolgokról beszélgetni, csináljatok valami kellemes közös programot, flörtölgess vele, vedd egy kicsit lazán a dolgot. Aztán majd alakul, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból, ahogy egyre jobban megismeritek egymást!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések