/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / harakszik a dokim
  

harakszik a dokim

ora 2014-01-13 22:15:24
szia Bernadett! visszamentem a dokimhoz és megint azt kérdezgette miért csináltam miért vettem be azt a sok sok gyógyszert. de nem válaszoltam csak ott álltam és lefelé néztem. és aztán mondta hogy minket szeret a legjobban a tesómmal. mi vagyunk a kedvencei mrt mi látogatjuk őt a legtöbbet és azt is mondta hogy többet lát minket mint az unokáit. de bisztos csak azért mondta ezt hogy jóbb kedvem legyen és nem azért mert igaz. mert én látom hogy más gyerekekkel is mindíg kedves. kár hogy nem vagyok már óvódás mert ők őlelgethetik az elemér bácsit meg az ölébe bújhatnak.
de nem direkt látogatjuk őt hanem mert olyan sokat vagyunk betegek. és ha felhívjuk a mobilján és azt mondjuk nagyon rosszul vagyunk és nem bírjuk kivárni a sort akkor mindíg azt mondja hogy soron kívül fogad minket.
én most megcsaltam az elemér bácsit? hogy meg akartam halni? én látom hogy harakszik rám. szomorú a szeme,
holnap is megyek hozzá viszek neki bio mézet azt szereti akkor hát ha megbocsát nekem

Szakértőnk válasza a harakszik a dokim kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nem kell semmit sem vinned neki azért, hogy "megbocsásson" neked, mert nem gondolom, hogy hagarszik rád. Sajnálatos dolog, hogy ilyen gyakran vagytok betegek, ugyanakkor szerencsések is vagytok, hogy ilyen lelkiismeretes az orvosotok. A dolgok szépen rendeződnek majd, csak adj időt magadnak. Ami fontos lenne, hogy te is értékeld magadban a történteket: miért tetted, amit tettél? Mit értél el vele? Megbántad-e? Változott-e valami azóta? Próbálj magadnak is megbocsátani azért ami történt.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések