/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Párkapcsolat a 10-es évek...
  

Párkapcsolat a 10-es években

ora 2013-12-24 14:08:51
Én 14, lassan 15 éves fiú vagyok és lassan 2 hónapja járok egy lánnyal, aki 2 évvel fiatalabb nálam, először is ez nem baj?
A másik probléma, hogy nem nagyon beszélegetünk pedig egy iskolába is járunk, az a baj, hogy nem tudom hogyan közelítsek hozzá, mert nem is akarom lerohanna.
Most mit tegyek, tudom én vagyok a fiú, de akkor is jó lenne egy két jó tanács!
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Párkapcsolat a 10-es években kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem a 2 év korkülöbség köztetek teljesen rendben van. Az pedig, hogy lassan két hónapja együtt vagytok, mindenképpen azt jelzi, hogy a lány viszonozza az érdeklődésedet. Azt írod, neked a beszélgetés, a közelség hiányzik a kapcsolatból. Szerintem próbálj meg kisebb lépésekkel közeledni a barátnődhöz, figyelve, hogy ő mennyire nyitott, mi az, amire még pozitívan reagál, viszonozza a közeledésedet és mi az, ami már sok neki, amitől picit távolságtartóbb lesz. Ha úgy alakul, akár beszélhetsz is vele erről és kitalálhatjátok együtt, hogy milyen kapcsolatban tudnátok jól érezni magatokat! Miközben jelzed neki továbbra is, hogy tetszik neked, mint lány és vonzónak tartod, próbálj meg úgy is közeledni hozzá, mintha egy barátod lenne. Igyekezz megismerni őt és kideríteni, miket tudnátok közesen csinálni. Tölts vele több időt és engedd, hogy ő is megismerjen téged kicsit jobban. Meglátod, alakul majd!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések