/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Ez mit jelent?
  

Ez mit jelent?

ora 2013-09-10 15:55:49
Kedves szakértő!.
Van egy fiú aki 10 évvel idősebb nálam. Buszsofőr. Anyukám pasija is az, és sokat vagyok vele a pályaudvaron. Megtetszett ez a buszsofőrfiú. Nagyon tetszik. Sokat látott anyukám pasijával.
Tudja, h délután anyukám pasijával vagyok általában a pályaudvaron. Vannak jelek ami alapján nem tudom eldönteni, h esetleg bejövök-e neki? A jelek:
- Fent maradtam anyukám pasija buszán, amíg ő elment valahova. Aki tetszik mögöttünk parkolt. Elment mellettünk, és benézett a buszba, megbámult. De nem köszönt. Mikor visszafele jött akkor is benézett, megbámult. De semelyik előttünk lévő buszba nem.
- Azzal a busszal jöttem haza, amelyiken ő volt..Sokszor rám nézett a tükörből.
- Ment el mellettünk busszal, a buszban ültünk, anyukám, a pasija és én. Benézett, intett anyum pasijának, és megint engem nézett.
- A pályaudvaron van büfé, ő a büfé előtt állt, amikor mi beértünk járatból. Anya pasija a sofőrülésben ült persze, anya mellettem ült. Anya pasijának intett aki tetszik, és utána rám nézett,megint anya pasijára, és utána megint rám, egymás szemébe néztünk egészen addig amíg el nem kanyarodtunk.
- Anya pasija eddig nem is beszélt azzal aki tetszik...De 2 napja aki tetszik, nagyon keresi anya pasijának a társaságát. Ezt úgy értem, hogy délután(tudja, h délután szoktam fent lenni a buszon anya pasijával) felment azért anya pasijához, hogy köszönjön neki.. Azelőtt, is beszélt vele valamit, a busszal kapcsolatban. Ebben nekem az a furcsa, h eddig szinte Anya pasija azt sem tudta, h ott dolgozik a volánnál aki tetszik, mert nem is beszéltek. Most meg keresi anya pasija társaságát.
Érdekelne, hogy ez jelent-e valamit. Bejövök-e neki? Vagy mi az oka ennek az egésznek. Válaszát előre is köszönöm. Siettem, ezért elnézést , ha értelmetlen. Viszlát.

Szakértőnk válasza a Ez mit jelent? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, könnyen elképzelhető, hogy tényleg tetszel a fiúnak, bár ennyi információ alapján nem lehet egyértelműen tudni. Mindenesetre, ha tetszik neked, érdemes lenne megpróbálnod közeledni hozzá! Így kiderülhet, viszonozza-e az érdeklődésedet és az is, hogy ha kicsit jobban megismeritek egymást, milyen érzések alakulhatnak köztetek. Az, hogy ismeri anyukád pasiját, szerintem teljesen jó alap lehet ahhoz, hogy haverkodni kezdj vele! Beszélgess vele és derítsd ki, mi is a helyzet!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések